Переляканий чоловік застрелив зятя, який вирішив зробити йому сюрприз на день народження

Чоловік так сильно злякався, коли його зять виплигнув з-за кущів, щоб зробити йому сюрприз на день народження, що застрелив його, потрапивши в серце, інформує Ukr.Media.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Річарду Деннісу (61 рік) не будуть пред’явлені звинувачення в ненавмисній стрільбі в чоловіка своєї дочки Крістофера Бергана, розповів на прес-конференції шериф Флориди Боб Джонсон.

Берган (37 років) прилетів з Норвегії у вівторок, спеціально щоб зробити сюрприз тестю і приблизно о 23:30 постукав у задні двері будинку свого тестя, після чого сховався в кущах.

Коли Денніс відкрив двері, Берган виплигнув з-за кущів з голосним гарчанням. Саме в цей момент Денніс один раз вистрілив зі свого напівавтоматичного пістолета, потрапивши зятю прямо в серце і негайно убивши його, розповів Джонсон.

«Він був дуже наляканий»,- сказав Джонсон.

Трохи раніше тим же вечором Денніс посварився з іншим родичем, тому що той чоловік приходив до його будинку і голосно стукав по вхідних дверях. Коли через годину він знову почув гучні стуки, Денніс порахував, що це був той же родич і відкрив двері, спочатку озброївшись.

«Я не збираюся критикувати містера Денніса за те, що він зробив. У нього щойно була сварка перед його будинком»,- сказав шериф. «Через пару годин хтось почав стукати по задній двері його будинку, до того ж його будинок обгороджений парканом. А після цього хтось вистрибує з-за кущів»,- сказав шериф.

«Я думаю, що це був жахливий нещасний випадок, який ніколи не мав відбутися». Білше цікавих новин про Закарпаття, Україну і світ  читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net