Його матір отруїли, а він один опинився на вулиці закарпатського містечка

На жаль, на Закарпатті гуманного ставлення до тварин у суспільстві мало. Це підтверджують непоодинокі факти знущання над домашніми улюбленцями як і з боку господарів, так і випадкових людей.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Про них дякуючи соцмережам часто стає відомо багатьом. Однак страшних трагедій від цього не меншає. Найчастіше від живодерів страждають собаки. Чомусь у нас їх таких садистів не карають належним чином, а це породжує почуття безвідповідальності. Цю історію газеті «ЯСНО» розповіла жінка з невеликого закарпатського містечка. За її словами, у них часто труять собак. Влада на це або закриває очі, а поліція не шукає винних. Тож зоозахитсники вибиваються з сил, аби рятувати тварин, хоча це й не завжди вдається.

Маму цього малюка отруїли. Цуценя залишилося зовсім одне і також мало не загинуло. Вдивіться у ці сумні очі. воно благає про порятунок і зустрічає байдужі погляди багатьох перехожих. На жаль, таких, як Робі дуже багато і лише одиницям таланить потрапити у родину і мати нормальне життя.

Що ж трапилося з цим малюком? Про це незабаром читайте у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net