Жінка двічі була заміжня, але до 50 років залишалася незайманою

Британка Марія-Луїза Ворн розповіла світові свою дивовижну історію. Жінка до 50 років залишалася незайманою, незважаючи на те, що двічі виходила заміж і в одному шлюбі прожила з чоловіком більше 13 років.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Першим її чоловіком в 18 років став вкрай релігійний чоловік, який вважав, що єдине призначення сексу – це продовження роду. Чоловік Марії був старший за неї на 12 років і не планував заводити дітей, тому їх шлюб протікав без будь-якої інтимної близькості, пише bigpicture.

Це тривало п’ять років, поки Джон і Марія не розлучилися і дівчина знову не залишилася одна. Свого другого чоловіка Керола Сойєра британка зустріла, коли їй було 25. На той момент її обранець був одружений і виховував двох дочок – Трейсі і Саманту.

Вийшло так, що Керол запропонував Марії роботу в його магазині спортивних товарів, і дівчина погодилася. Із часом між ними виникла симпатія, і вже через кілька років Керол вирішив кинути заради неї свою дружину. До речі, в майбутньому Марія не раз пошкодувала про те, що вирішила вкрасти чоловіка з сім’ї. Їхні стосунки складно було назвати щасливими.

По-перше, діти Керола на дух не виносили «нову маму» (втім і їй самій ця роль не припала до смаку). По-друге, чоловік з самого початку дав їй зрозуміти, що його не цікавлять плотські втіхи, а головне для нього – затишок в домі, смачна їжа і сімейні цінності.

До того ж Керол був суворого релігійного виховання, а продовження роду його вже не турбувало.

Незважаючи на все це, протягом 13 років Марія-Луїза була вірна своєму чоловікові, дбала про нього і його дітей, не розраховуючи на будь-яку подяку. У 2000-х роках пара перебралася з Англії до Франції, у Марії з’явилася боязка надія, що може хоч тут щось зміниться. Але цього не сталося. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net