Дівчинка-мауглі сиділа на кухні голою у в’язаній шапочці на голові

Страшна історія п’ятирічної дитини: мати з’їхала з глузду після депортації коханця в Україну

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

П’ятирічну дівчинку, за якою перестала доглядати мама, врятували від голодної смерті сусіди. Дитина знаходилася вночі абсолютно одна, без верхнього одягу, води і нагляду дорослих в трикімнатній квартирі на півночі Москви.

Як стало відомо «МК», дика історія з маленькою дівчинкою триває вже більше року. Кілька років тому мешканка будинку на Ленінградському шосе познайомилася з вихідцем з України. У жінки до цього вже був досвід сімейного життя, правда невеликий. Незабаром у пари народилася дівчинка, проте сімейному щастю не судилося довго тривати. Три роки тому співмешканця Євгенії (ім’я змінено) депортували на Батьківщину, і чоловік одразу забув про кохану жінку і дитину, що залишилися в Росії.

– Спочатку часто бачила, що Женя гуляє з малятком, але потім дитина зникла, – розповіла «МК» старша по під’їзду Любов Олександрівна. Я її запитувала: «Де дівчинка?» Вона мені відповіла: то у бабусі, то в садку. Ніяк не могла зрозуміти, яка бабуся, якщо її батьки померли 15 років тому! Мені здається, що вона з’їхала з глузду після розставання з українцем.

За словами жінки, у Євгенії накопичилися  борги по квартплаті в розмірі 670 тис. рублів (насправді заборгованість становить близько 200 тисяч рублів, є відповідне рішення суду). Її вимагали погасити заборгованість проте мати-одиначка не поспішала цього робити. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net