На весіллі в неї загорілася фата, а через 5 років помер чоловік

Шлях до успіху відомої української співачки вражає

Її називають богинею української естради, золотим голосом України, найзагадковішою і найніжнішою співачкою, зразком жіночності. Вона тендітна, але дуже сильна. Її тричі оголошували найгарнішою жінкою України за версією журналу «Віва».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

А чи знаєте ви, що заслужена артистка України закінчила авіаційний університет? А що у 13 років вона виступила провально і розплакалась перед глядачами?

Мало кому відомі вражаючі подробиці життя Тіни Кароль, тож сьогодні газета «Ясно» відкриє деякі таємниці.

Батько заборонив співати взагалі

Тетяна Ліберман, а саме таким є справжнє ім’я поп-діви, народилася 25 січня 1985 року в Магаданській області Росії. Її батьки – Григорій та Світлана – обоє вихідці з України, обоє інженери, на той час часто змінювали місце проживання. Батько родом із Чернівецької області, а мама – з Івано-Франківська. У Тетяни є ще старший брат Станіслав, який зараз працює адвокатом і підтримує з сестрою дуже теплі дружні стосунки.

Родина Ліберманів повернулася до України у 1992 році. Їхній дочці тоді було 7 років. Дівчинка вчилася у звичайній івано-франківській школі, відвідувала музичну – клас фортепіано та брала уроки вокалу. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net