Багатодітна мати вбила немовля – перерізала сину шию

Боялася, що за народження п’ятої дитини чоловік вижене її з хати

Страшний злочин трапився у жовтні на Івано-Франківщині. Мати чотирьох дітей зарізала  новонародженого сина. Дитя було небажаним, і мати думала про те, як позбутися від нього заздалегідь. Народила його у сараї, таємно від усіх, а далі взяла ніж і завдала ним крихітному синові близько чотирьох ударів потім перерізала шию.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

До поліції вона зателефонувала сама і повідомила про те, що накоїла. Однак, як з’ясувалося згодом, зізналася у всьому не добровільно, а під тиском чоловіка.

Жінку затримали, і вона розповіла моторошні подробиці свого нелюдського вчинку.

У суді вона стверджувала, що живе з чоловіком та чотирма дітьми в свекрухи, яка є лежачою хворою і потребує постійного догляду. Усі турботи за дітьми, свекрухою та чималим господарством лягли на її плечі. Внаслідок скрутного матеріального становища та складних особистих взаємин чоловік після народження четвертої дитини попередив, що у випадку ще однієї вагітності вижене її з дітьми з дому. Тому, відчувши у травні 2018 року поштовхи плоду і зрозумівши, що вагітна, вирішила приховати свою вагітність, розраховуючи на те, що після народження дитини зможе анонімно залишити її у пологовому будинку. Але найбільше шокує не це, а її подальша розповідь. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net