Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №3

Напівоголений у мороз

Позитивний,натхненний, сяючий юнак летить стрімголов, незважаючи на шок перехожих та погоду

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

У мороз і ожеледь юнак гасає містом на велосипеді без сидіння. Коли його бачиш, у голові відбувається вибух емоцій! У той час коли інші люди ледве ступають кілька кроків, з усіх сил тримаючись на ногах, аби не впасти, цей дивак просто летить поміж натовпом. Довкола нього всі закутані у теплі куртки, у зимових чоботах, шапках та шарфах, а він – у літніх кросівках, тоненьких штанах та футболці з вирізаними рукавами, з оголеним торсом і усмішкою на вустах. Можете собі таке уявити? А ті, хто знають цього екстремала, уже навіть не дивуються! Він здатний навіть не на таке!

На весіллі в неї загорілася фата, а через 5 років помер чоловік

Шлях до успіху відомої української співачки вражає

Її називають богинею української естради, золотим голосом України, найзагадковішою і найніжнішою співачкою, зразком жіночності. Вона тендітна, але дуже сильна. Її тричі оголошували найгарнішою жінкою України за версією журналу «Віва».

П’ятирічний кульгавий хлопчик, якого мати принесла на плечах до криниці, побіг додому своїми ногами

А через роки художник намалював випадково побачене ним диво – і Іван упізнав себе

Те, що вода може впливати на людину, нині доводять навіть учені. Однак коли вона зцілює, це досі вважається дивом. Насправді все закономірно – часто у джерелах містяться природні компоненти, які здатні впливати на наш організм. А коли це ще й підкріплено вірою у порятунок, то дійсно часто стається неможливе, бо людська віра настільки сильна, що здатна на нечувані речі.

Заговорити знову Павлові допомогла Йорданська вода

Українець побудував каплицю, та через нещастя не зміг побувати на її освяченні

Кажуть, що вода на Водохреща наділена особливою силою. Так це чи ні – стверджувати не будемо, але Павло Даниленко з Києва переконаний, що саме віра, молитва та вода зцілили його від важкої недуги.

Дівчинка-мауглі сиділа на кухні голою у в’язаній шапочці на голові

Страшна історія п’ятирічної дитини: мати з’їхала з глузду після депортації коханця в Україну

П’ятирічну дівчинку, за якою перестала доглядати мама, врятували від голодної смерті сусіди. Дитина знаходилася вночі абсолютно одна, без верхнього одягу, води і нагляду дорослих в трикімнатній квартирі на півночі Москви.

Боялася, що за народження п’ятої дитини чоловік вижене її з хати

Багатодітна мати вбила немовля – перерізала сину шию

Страшний злочин трапився у жовтні на Івано-Франківщині. Мати чотирьох дітей зарізала  новонародженого сина. Дитя було небажаним, і мати думала про те, як позбутися від нього заздалегідь. Народила його у сараї, таємно від усіх, а далі взяла ніж і завдала ним крихітному синові близько чотирьох ударів потім перерізала шию.

Чому батьки намагаються видати дочок заміж за сильних чоловіків

І як потім жінки руйнують родини

Відносини – це процес взаємодії між людьми. Від того, наскільки ясно і прозоро вибудувана комунікація між людьми, залежить успішність цих стосунків. Однак часто в родинах, які, здавалося б, люблячими, конфлікти виникають на порожньому місці і будувати стосунки не вміють навіть успішні в роботі люди. чому так трапляється? Хто в цьому винен і що з цим робити?  Про це розповідає психолог Алла Ієшкіна.

Чому чоловіки щасливіші за жінок? Різниця в серці!

Італійські експерти назвали справжні відмінності між жіночими і чоловічими серцями. Фахівці заявили, що представниці прекрасної статі насправді не так щасливі, як прийнято вважати.

Рекордсмен України, ультра марафонець розповів, що найбільший наш суперник – це ми самі

У світі небагато таких, хто має сили на те, аби бути учасником ультрамарафонів на витривалість, бігти та ще й із перепонами протягом цілої доби, а то й довше. Сьогоднішній гість газети «Ясно» – рекордсмен України, людина з надможливостями,  ультрамарафонець Андрій Ткачук. Нещодавно на чемпіонаті світу у французькому місті Альбі він за 24 години пробіг 262 кілометри 788 метрів, побив національний рекорд України 28-річної давнини і потрапив до десятки найсильніших бігунів планети. Для нього біг – це стиль життя, на його рахунку не лише перемоги на українських ультрамарафонах, але й успішні виступи на спортивних змаганнях великого масштабу – Європи та світу.

Дивовижна історія порятунку клишоногого

На Львівщині ще з жовтня 2017 року діє  ведмежий притулок «Домажир». Наразі він став домівкою для 14 бурих ведмедів, яких було врятовано організацією «Чотири лапи» з неприйнятних умов утримання. Деякі з ведмедів використовувалися для цькування собаками, деякі утримувалися у цирках або біля ресторанів. У притулку створили для клишоногих  хороше житло, вони чудово себе почувають. Кожен ведмідь має свій особистий вольєр площею мінімум 1 тис. квадратних метрів.

Як вуличний харківський безхатько знайшов справжнє щастя у Німеччині

Життя складається по-різному: як у людей, так і в тварин. Деколи випробування, здається, посилаються, аби ми змогли по-справжньому відчути щастя.

Збиту лань водій покинув помирати на місці аварії

Страшний випадок трапився нещодавно на Київщині. У місті Вишгород лань перебігала дорогу і потрапила під колеса автомобіля. Водій із місця аварії зник. Поранену тварину покинув помирати на місці злочину.

Коли у Ельзи виявили рак, її вирішили позбутися

Історію собаки з Луцька розповіла волонтерка Дана Гарт.

За словами жінки, господарі  залишили собаку прямо посеред вулиці. На щастя, представники організації  «Порятунок чотирилапих» її зловили і забрали.

Чи варто ревнувати партнера до  еротичних фото та порнофільмів

Зараз, у епоху комп’ютеризації, коли доступ до Інтернету є в кожному телефоні, у родинах нерідко виникають сварки через пристрасть одного з подружжя до еротичних фото представників протилежної статі, перегляду порнофільмів. Чи правильно це? Чи є підстави ревнувати партнера до неіснуючих суперників?

Хлопець повернув дівчині забутий у кафе телефон і отримав неприємності

Усе закінчилось дуже несподівано для всіх

Якось я обідав в одній з кав’ярень  міста. Навпроти мене сиділи дві дівчини. Вони так були захоплені розмовою, що не зважали на людей. Темою був якийсь хлопчина, який  – я так зрозумів – обох дівчат обвів навколо пальця. Щось він їм там продавав, але товару вони не отримали. Натомість позбулися грошей.

Чоловік збив дитину, і щоб приховати сліди, закопав її у лісі

12 років батьки не могли знайти те страшне місце

Сталася якось біля нашого села  велика трагедія. Водій збив дитину. А щоб замести сліди, закопав її в лісі. Ніби хтось і бачив, як незнайомець копає яму серед дерев. Але де саме, ніхто вказати не міг. Ліс великий. Увесь він у ярах та у горбах. Не будеш весь ліс перекопувати. Як хлопчика не шукали тоді, він додому вже не повернувся. Бо не міг повернутися – його збила машина.

Чоловік одружився зі своєю коханою на її… похороні

35-річний Сюй Шинань зв’язав себе шлюбними узами з Ян Лю, яка п’ять з половиною років відважно боролася із раком молочної залози і померла у  34-річному віці, так і не доживши до їхнього омріяного весілля.

В Україні є гора, на якій змагалися янгол з дияволом

Також там літають рідкісні соколи та відкривається неймовірна панорама на десятки кілометрів

Зима в Карпатах особлива. Неймовірні пейзажі вражають і зачаровують. Дивовижне чисте свіже повітря, прадавні ліси, казкові озера і оповиті таємницями та легендами місцини. Побачити це варто кожному. Тому агент газети «ЯСНО» вирушив у подорож одним із найбільш живописних куточків Карпат – Перечинщиною, що на Закарпатті. Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net