П’ятирічний кульгавий хлопчик, якого мати принесла на плечах до криниці, побіг додому своїми ногами

А через роки художник намалював випадково побачене ним диво – і Іван упізнав себе

Те, що вода може впливати на людину, нині доводять навіть учені. Однак коли вона зцілює, це досі вважається дивом. Насправді все закономірно – часто у джерелах містяться природні компоненти, які здатні впливати на наш організм. А коли це ще й підкріплено вірою у порятунок, то дійсно часто стається неможливе, бо людська віра настільки сильна, що здатна на нечувані речі.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Цей унікальний випадок стався у селі Заглина Львівської області ще у 1986 році. Та через багато років вдалося знайти людину, з якою трапилося диво біля чудодійної криниці «Маруся».

Зараз це джерело добре відоме і називається джерелом Діви Марії. До нього приходять прочани з усієї України. Крім того, там нині знаходиться потужний Марійський духовний центр.

А колись давно п’ятирічний хлопчик Іван Єсип із багатодітної родини прийшов сюди із сусіднього села з надією на порятунок. Незрозуміло, через що, ймовірно через травму, Іванко перестав ставати на ліву ногу, вона в нього навіть не розгиналася і дуже боліла. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076 zakarpatpost.net