Читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення» № 3

Як в Ужгороді зцілюються за допомогою холодної води

Чому переважна більшість закарпатців замість здорового способу життя вибирають таблетки

Обкладинка свіжого номера газети «Закарпатські оголошення»

Ви купалися у шестиградусний мороз у холодній воді? Неймовірні емоції! Незабутні враження! Фантастичний сплеск адреналіну!

Як закарпатські лісники взимку підгодовують тварин

Дуже приємно побачити на вершині однієї з гір у районі Невицького замку годівниці для диких тварин.  Інформатор газети «Закарпатські оголошення» побачив дивне видовище.

Ужгородського Дядю Колю знають Усі

Ужгород у вечірній час чимдалі стає привабливішим.

Передусім завдяки особливій аурі, якої місто набуває завдяки архітектурним пам’яткам та підсвіченим мостам і фасадам будівель. Зачаровують оновлені площа Петефі та набережна Незалежності.

Кам’яні квіти Ворочевських скель. Подорож у закарпатську казку

Розташовані скелі у долині річки Уж на межі Перечинського та Ужгородського районів. До них найвідомішим маршрутом є похід від Невицького замку. Але можна потрапити й із села Ворочеве або з Перечина.

Чим вразила закарпатця зустріч із французькою залізною мадам

Чи знаєте ви, що Ейфелева вежа майже нічим не відрізняється від будь-якої телевізійної вишки, яких на Закарпатті багато? Хіба що величиною… А що іншою її назвою є «залізна мадам»? Або що для того, аби потрапити на неї, треба півдня чекати черги, щоб придбати квиток?

Любовний наркотик для гарного настрою

Газета «Закарпатські оголошення» продовжує знайомити улюблених читачів із корисними продуктами. Сьогодні наш інформатор купив шоколад керобеллу. Чим він цікавий? Його зроблено без кофеїну, із додаванням керобу, мигдалю, меду.

Ніяких ялинок на Закарпатті ніколи не рубали і не прикрашали – ця традиція прийшла                     із радянською владою та п’яними дідами морозами

Як колядували закарпатці 100 років тому

Час летить шалено швидко – не встигаєш оглядатися. Лише вчора ми готувалися до Різдва та Нового року, а вже і Водохреща на порозі. Цикл різдвяних свят завершився, ми всі добре відпочили від роботи, отримали психологічне розвантаження, побули з родинами та друзями, поколядували у близьких нам людей та прийняли колядників удома, попили домашньої «палинки» і доброго винця та погладшали у середньому на 3-5 кілограмів кожен. Початок року вдався, можна сказати, на славу.

Чому туристи обминають Закарпаття

Найчастіше наш край асоціюється не з горами та райською природою, а з контрабандою

Одеса рекламується в Ужгороді, Трускавець – у Києві, Львів – майже в кожній області України.

Звідки на Закарпатті взялися Гапаки?

Цікаво, що у Франції є місто Гап, а на Перечинщині є традиція смажити жаб’ячі лапки

Колись у царській Росії за часів Івана Грозного був відомий дворянський рід Гапаків. Скоріш за все, потрапили вони туди із Закарпаття, оскільки це прізвище притаманне саме нашому краю. Із усієї України найбільш розповсюдженими Гапаки є в Перечинському районі. Про це і більше читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net