Закарпатцям пропонують любовний наркотик для гарного настрою

Газета «Закарпатські оголошення» продовжує знайомити улюблених читачів із корисними продуктами. Сьогодні наш інформатор купив шоколад керобеллу. Чим він цікавий? Його зроблено без кофеїну, із додаванням керобу, мигдалю, меду. Для тих, хто стежить за фігурою, але любить солодощі, це – ідеальний продукт. Чому? Усе просто!

  • Читай закарпатські новини у газеті «Закарпатські оголошення»

Кероб – це плоди ріжкового дерева. Діти дуже люблять солодку м’якоть блискучих його  темно-бурих стручків. Незрілими їх зривають і розкладають на сонці, тоді вони стають солодкими.

На смак шоколад і кероб відрізняються, але є велика схожість. Кероб нагадує какао, але без гіркоти і набагато солодший. Тих, хто від шоколаду відмовлятися не збирається, можна зрозуміти. Справа в тому, що в ньому знаходиться фенілтіламін, відомий як любовний наркотик. Простіше кажучи, шоколад містить практично ідентичну хімічну речовину тій, яка виробляється в закоханої людини. З’їли шоколадку – і отримали стан закоханості, якому невідомі депресія або занепокоєння проблемами. Ось чому для багатьох шоколадка є «дом­кратом» настрою. Вся справа в хімії. Люди, які не уявляють  життя без шоколадки, можуть ласувати таким шоколадом досхочу. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net