Чому туристи обирають львівські кам’яні джунглі, а не райську природу Закарпаття

А чому у столичному метрополітені, в одному з найпрестижніших місць Києва, можна побачити рекламу Трускавця? Це – місто з населенням усього 28 тисяч осіб, навіть менше за Хуст, де мешкають 30 тисяч осіб, у 3 рази менше за Мукачево і у 4 рази за Ужгород?!

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Просто там розуміють, що туристи – це процвітання громади, це – гроші, які вони залишають у місті, які можна використовувати на ремонт доріг, парки, сквери, озеленення, покращення ін­фраструктури, освітлення, підтримання будинків у належному стані.

Але в нас немає не те що зовнішньої – у інших областях, але навіть внутрішньої реклами. І замість того, аби дешевше відпочивати вдома, закарпатці везуть гроші до Угорщини, Чехії, Туреччини, Швейцарії та в інші куточки світу…

Чому ж у  інших областях, скажімо, у Львові, вчать людей любити своє. Там багато соціальної реклами навіть про те, щоб бути патріотами вітчизняної продукції, щоб працювати вдома,  а не за кордоном. Де ви таке бачили на Закарпатті? У нас хоч ніхто і не виганяє населення на заробітки, але й нічого не робиться для того, аби наші земляки  не їхали нікуди, а працювали, навчалися та проживали у рідному краї.

Нашим чиновникам та політикам все одно, де заробляють люди. Вони не зацікавлені у створенні нових робочих місць у області, у отриманні ними нормальних заробітних плат, а зарплата у нас станом на сьогодні дійсно найнижча в Україні. Їх цікавить не залучення іноземних інвестицій у регіон, а лише підписання різних договорів про співпрацю, яка заключається у поїздках і влаштуванні там фотосесій себе коханих. Повний текст читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net