Душа Насті краялась від самотності Тож мати дала доньці безцінну пораду

У кого не закохувалась – не відповідав взаємністю

Як думаєте, де зараз знайомляться закарпатці? На вулиці, в супермаркеті, в Інтернеті? Виявляється, багато хто обирає найбільш романтичний спосіб – газету.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

«Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення», який за 20 років поєднав долі вже тисяч людей, продовжує єднати закохані серця наших земляків.

26-річна Настя завжди мріяла про велику дружню родину, сина і доньку та надійного чоловіка. Але не таланило їй на хлопців. У кого не закохувалась – не відповідав взаємністю і навіть не виявляв інтересу, а хто залицявся до неї, як на зло, не подобався дівчині. Анастасія мала хорошу роботу, добре заробляла. Сама була привабливою, високою, стрункою, з довгим чорним волоссям і блакитними очима, тож подруги дивувались, як вона досі одна. Фактично у дівчини були лише короткочасні романи і завжди розбите серце. Якось за вечерею мати побачила, що донька дуже сумна, і вирішила з нею поговорити. Настя розповіла, що  всі її подруги давно повиходили заміж, мають діточок, лише вона одна, як стеблинка в полі, сказала, що її душа крається від самотності. І мати дала доньці одну дуже хорошу пораду. Повний текст читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net