Кімната страху в Ужгороді Поліцейські потерпілим вибивали зуби, вішали на ломик, катували електрошокером

Торік Україну сколихнув скандал. В Ужгороді з вікна четвертого поверху будівлі міськвідділу поліції вистрибнув затриманий Іван Буків. Таким чином він намагався врятуватися від тортур поліцейських, які кілька годин поспіль знущалися над ним в кабінеті слідчого карного розшуку. Чоловік дивом залишився живий.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Після того як надзвичайна подія стала надбанням громадськості, 20 співробітників Ужгородського міського відділу поліції були звільнені з правоохоронних органів або понижені в посаді. Здавалося б, справедливість перемогла.

Однак незабаром спалахнув новий скандал. Затримавши під надуманим приводом 20-річного хлопця, який пізно ввечері повертався додому з роботи, правоохоронці доставили його в той самий кабінет слідчого на четвертому поверсі і почали бити. На підмогу серед ночі оперативники викликали своїх колишніх колег, звільнених за застосування тортур у вересні.

А нещодавно «ФАКТИ» знайшли ще одного потерпілого, який погодився розповісти про те, що йому довелося пережити в «кімнаті страху» Ужгородського міськвідділу поліції. Повний текст читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net