Сьогодні прийшов Щур! Іронічний гороскоп для усіх знаків зодіаку на 2020-й рік

25 січня наступає Китайський Новий рік – слушна нагода почитати астрономічний прогноз “Йоду” та повеселитися.

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Якщо ви раптом не знали: рік Щура не настав 1 січня, разом з 2020-м, він наступає лише зараз, 25 січня, з початком Місячного Нового року, який вираховують у Китаї. Що цікавого та веселого Щур підготував для усіх знаків зодіаку – астроляби з “Йоду” уважно вивчили та склали власний гороскоп. Читайте та не забувайте усміхатися, пише iod.media.

Овен

Наші любі барани (ой, вибачте, Овни 😋) уявіть собі, що 2020-й рік – це граблі, і вам доведеться на них деякий час акуратненько балансувати. Настільки, щоб, по-перше, не розквасити собі (як зазвичай) лоба та не пообламувати роги, а, по-друге – не рознести у завзятті на друзки самі граблі.

Гарна новина: якщо будете терплячими, Щур вам врешті-решт віддячить та перетворить граблі на дуже зручну жердину, що допоможе відштовхнутися від землі та дострибнути до своєї мети. Але коли це Овни були терплячими 😁 Жартуємо – зірки кажуть, що у вас все вийде.

Порада року👆

Псс, Овни, вчені довели, що нервові клітини відновлюються. Тепер можна з чистою совістю бісити всіх навколо 😈

Анекдот року 🤣

– Отче, якщо я за гороскопом Овен, то до якої ікони мені краще звертатися за зціленням?

– Якщо ви Овен, то для зцілення вам краще звертатися до ветеринара.

Телець

Ми в курсі, що Тельців в усій цій лабудо-астрології цікавить лише фінансовий гороскоп, тому одразу повідомляємо – грошенята у 2020-му водитимуться. Вистачить на всі ваші улюблені заняття – смачно їсти та комфортно подорожувати.

У перервах Щур охоронятиме ваш спокій та забезпечить вам найдорожчу у вашій ієрархії цінностей річ – вдосталь поспати 👌 Тож приємних сновидінь та щасливого китайського Нового року.

Порада року👆

Якщо гороскоп віщує вам фінансовий успіх, для початку варто хоча би піднятися з дивана.

Анекдот року🤣

Вчора зазирнув у свій гороскоп: “Гроші: зірки усміхаються вам. Здоров’я: зірки усміхаються вам. Робота: зірки усміхаються вам. Секс: зірки просто помирають зі сміху”.

Близнюки

Зірки кажуть, що головний козир успіху для Близнюків цього року – дружба. Тож спробуйте для початку подружитися хоча б із самим собою, або ж принаймні не надто із собою лаятися 😄 І це не жарти, бо доля цього року готує для вас до біса багато крутих можливостей, аж очі розбігатимуться, тож вибрати найкращу серед них – той ще квест, тримайтеся 🤯

Порада року👆

Найкращий час, щоб здатися – це ніколи.

Анекдот року🤣

У чому секрет вашого успіху?

– Я щоранку дивлюся гороскоп і прогноз погоди.

– І?

– І роблю з точністю навпаки.

Рак

Раки, не час задкувати. Цьогоріч Щур захоче, щоб ви були такими ж моторними та швидкими, як він. Тож доведеться помотатися, щоб і на роботі, і вдома все вдавалося. Але оскільки Раки все одно не вірять у гороскопи, які їм не подобаються, то на цьому ми свій прогноз краще зупинимо 😆

Порада року👆

Гороскоп нагадує: у песимістів все буде погано. У оптимістів усе буде добре.

Анекдот року🤣

Обожнюю читати гороскопи. Це єдине місце, де у мене є гроші, подорожі та ідеальні стосунки.

Лев

Оскільки Леви люблять лише ті гороскопи, що їх звеличують, то у нашому вам робити нічого 😆 Жартуємо, звісно, бо зірки кажуть, що Щур цьогоріч стане майже вашим рабом: примножуватиме ваші успіхи, заспокоюватиме конфлікти та даватиме нові сили, коли здаватиметься, що їх вже немає. Ну, звісно, з царем інакше поводитися і не можна 🤩

Порада року👆

Життя – це, звісно, зебра, але Леви вміють на зебр спритно полювати.

Анекдот року🤣

– А ти хто по знаку?

– Головна дорога.

Діва

Ви подобаєтеся Щуру завдяки своїй організованості, працелюбності та послідовності. Однак так само швидко ви можете йому наскучити через ці якості. Тож спробуйте (хоч раз у житті 😛) не відкладати справи на потім, а вирішити усі життєво важливі діла на початку року. Зірки радять вам пришвидшитися, але ви їх не послухаєте, як і будь-кого, хто вас підганяє 🤔

Порада року👆

Якщо вам здається, що ви добре розбираєтеся у ситуації, то ви просто погано інформовані.

Анекдот року:

Чоловік-Діва з витонченим смаком шукає дівчину: 90,5 – 60,9 – 90,8. Не зануда.

Терези

Оскільки Терезів зазвичай цікавлять лише любовні гороскопи, то повідомляємо: цього року вам буде нарешті простіше визначитися, бо вибір зроблять за вас. Вам лишиться хіба що з ним погодитися. Або ні. Або так. Або ні. Або так 😂 Але вам до таких гойдалок-терезів не звикати, тому, вважайте, що рік цілком комфортний.

Порада року:

Думати одне, а робити інше – не страшно. Головне, зробити зрештою правильно.

Анекдот року:

Черга у магазині. Один з покупців каже:

– Що ж взяти? Оце, чи, може це або ось те? Знаєте, я просто за гороскопом Терези, мені складно зробити визначитися.

– Чоловіче, давайте визначайтеся швидше. Бо Тілець і Козеріг, що стоять за вами, швидко допоможуть вам зробити вибір.

 

Скорпіон

Скорпіони обожнюють влаштовувати іншим дрібні та масштабні неприємності. Але пам’ятайте, що Щур – тварина взаємна, тож згадайте, у яке місце ви колись давно запхали доброту, милосердя та совість, і спробуйте цьогоріч ними хоча б зрідка користуватися 😈  Це у ваших інтересах. 2020-й – ваша перевірка на міцність, але ви ж обожнюєте перевірки, тому боятися нічого.

Порада року:

Навіть положення зірок на небі змінюється, тож вам змінитися – не так вже й неможливо.

Анекдот року:

– Хто ти по гороскопу?

– Я жах, що летить на крилах ночі! Я страх, що пронизує ніч! Я рука долі!

– Скорпіон чи що?

– Так.

Стрілець

Ви любите бокс? А доведеться полюбити 😄 Бо Щур цьогоріч захоче з вами саме побоксувати. Тож тримайте удар, перший раунд уже розпочався. Зірки кажуть, що останній раунд і загальна перемога у поєдинку все ж буде за вами, але не виключено, що по ходу бою вам доведеться побувати у нокдауні. Але хіба вас цим налякаєш? Навпаки – лише заохотиш 😁

Порада року:

Сподіватися можна на будь-кого. Але розраховувати – лише на себе.

Анекдот року:

Того дня, коли я познайомився зі своєю колишньою дівчиною, гороскоп наполегливо радив мені не виходити з дому. Тепер я ставлюся до порад зірок з більшою повагою.

Козеріг

Шкода вам повідомляти, але роги вам цьогоріч не знадобляться: Щур буде до вас прихильним. Якщо, звісно, ви першим не почнете його буцати. Тож спробуйте вже якось опануватися (знаємо, що складно, віримо, що зможете 😝). І приділіть увагу здоров’ю, бо минулого року ви вдосталь побуцалися для того, що тепер попіклуватися про себе.

Порада року:

Якщо весь час хапати удачу за хвіст, можна отримати від неї копитом у відповідь.

Анекдот року:

Розмовляють дві подружки:

– А я за гороскопом Козеріг.

– Ой, ти знаєш, я здогадалася. Уяви, як я налякалася, коли вперше тебе без макіяжу побачила.

Водолій

Ми знаємо, що ви любите мріяти, тож помрійте про спокійний та ненапряжний рік. Бо насправді він буде зовсім не таким 😆 Але ви вмієте елегантно та красиво переживати навіть складнощі, тому як мінімум отримаєте від цього року естетичне задоволення. В усьому іншому можете покластися на друзів – хоч хтось цьогоріч вас не підведе.

Порада року:

Неприємності діляться на великі, тобто наші власні, і дрібні, тобто чужі.

Анекдот року:

– Ти чого похнюпився?

– Та гороскоп поганий. Написано: “Водолій може дізнатися про зраду близької людини”.

– А хіба ти Водолій?

– Я – ні, а от дружина – Водолій…

Риби

Ну годі вже киснути у своєму акваріумі та боятися відкритого моря. Щур запрошує Риб у велике і цікаве плавання, вам має сподобатися. Тому припиняйте нарешті шкодувати про невдачі минулих років та картати себе за втрачені можливості. Хоча, стоп, вам же насправді подобаються ці “страждашки” 😀

Порада року👆

Якщо викинути з голови, як воно все має бути та насолоджуватися тим, як воно є насправді, то можна випадково стати щасливим.

Анекдот року🤣

– Ти йдеш рибалити?

– Ні.

– Чому?

– Прочитав у гороскопі, що сьогодні вдалий день для риб.

Більше цікавого читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net