Як поліцейські катують ужгородців. У хід пішов електрошокер. Сім разів втрачав свідомість

«Знаєш, що таке ломик? Зараз дізнаєшся », – сказав один з поліцейських. Вони поставили поруч два стільці, на спинки яких поклали металевий лом. Мої руки застебнули наручниками так, що кисті виявилися під колінами. Просмикнули ломик між руками і ногами і повісили мене між стільцями. Хвилин 40 або навіть годину мене били кийками, розгойдуючи на «ломику». Біль був пекельний. Коли мене зняли, я не відчував рук , пишуть «ФАКТИ».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

На цьому тортури не припинилися. У хід пішов електрошокер. Я раз сім втрачав свідомість. Після того як давали понюхати нашатир, приходив до тями – і тортури тривали з новою силою. Коли опера втомилися, вони придумали нову розвагу. Наказали встати і витягнути руки вперед. На руки поклали книжку, на книжку – авторучку. Сказали: кожен раз, коли ручка впаде на підлогу, мене будуть бити. А я ще після лома не відійшов. Руки тряслися, тож авторучка часто падала на підлогу. Зрештою я підписав якісь документи, не читаючи їх. Думав тільки про одне: швидше б усе припинилося.

Ігоря Гарматія відпустили додому під ранок 17 вересня. І тут же в відділ слідчого карного розшуку доставили нову жертву – Івана Букова. Навіть через три місяці після катувань в поліцейській дільниці Іван, як і раніше, погано ходить і насилу розмовляє. Чоловікові вибили битою все передні зуби. Повний текст читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net