Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді в поліції чоловіка вішали на трубу, били електрошокером.. Іншому сказали: «Чекай своєї черги. Ти наступний…»

Нам вдалося поспілкуватися і з ще одним жителем Ужгорода, якому в липні в поліції ледь не переламали руки. Молодого батька двох дітей відпустили, сказавши йому, що помилилися. Справжній грабіжник нібито був схожий на нього, пишуть «ФАКТИ».

– Мені сказали, нібито я пограбував магазин мобільного зв’язку, – розповів Артур. – Це було 5 липня. Якраз в той день, коли в Ужгород приїжджав президент Володимир Зеленський. Мене привели на четвертий поверх, в карний розшук, закрили двері на ключ і почали катувати. Вішали на трубу, били електрошокером. Причому все це поліцейські знімали на відео.

– Скільки часу ви пробули в міськвідділі?

– Більше доби.

– Вам давали поїсти?

– Забрали мене о десятій ранку. А о шостій вечора вони подзвонили моїй дружині і сказали, що вона може принести їжу. Правда, дружину в будівлю поліції не пустили.

В кабінеті слідчого у мене на очах опери катували одного рома. Били його електрошокером, поки не розрядили до нуля. Чоловік сильно кричав. Це тривало години дві. А мені сказали: «Чекай своєї черги. Ти наступний…»

Коли мене все-таки відпустили, я не відчував рук. Пальці не працювали, кисті – теж. Крім того, ледве ходив. Довелося звільнитися з роботи. До цього працював в піцерії. Але руки після тортур довго не слухалися. Неможливо робити якусь дрібну роботу пальцями, яких ти не відчуваєш. Повний текст читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net

Exit mobile version