Закарпатець відмовився від хворого сина майже одразу після народження

А потім із чоловіком сталося те, на що він аж ніяк не чекав

Спочатку вони справді жили гарно. Аж серце раділо, коли дивишся на них або повз їхнє подвір’я проходиш. Хату одразу побілили. Цементну доріжку залатали. Пофарбували старі ворота у веселий зелений колір. Напевно, за зароблені Андрієм гроші. Отже, не скупий хлопець, хазяйковитий. Город свій маленький обробляли. За виноградником доглядали. На вихідні у гори ходили, з рюкзаком.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Минула місяці. А от вже Віра й вагітна. Живіт випинається з-під сукні. Все одно, як бджілка, всюди літає. Всюди рук докладає. І от у липні вона народила хлопчика. Багато людей із нашої вулиці їй подарунки принесли. І дитині – всяких костюмчиків, сорочечок, і мамі – тепленьких страв, щоб міцною була.

Але бачимо, що Віра змученою виглядає, сумною. Але ми тоді все списали на пологи, бо це непроста справа – дитину народити.

Проте й Андрій почав страшенно пиячити. Знову ж таки, всі подумали, що на радощах – син у нього народився! Чоловіки вважають своїм святим обов’язком почастувати всіх знайомих за таку подію. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net