Site icon zakarpatpost.net

На Закарпатті до довічного ув’язнення засудили трьох убивць, які влаштували різанину

На Закарпатті відбувся суд над місцевими жителями, які жорстоко вбили в 2016 році двох індійських студентів-третьокурсників. Подружню пару і їх спільницю засудили до довічного ув’язнення, пишуть ФАКТИ.

На лаву підсудних потрапили молоді чоловік і дружина (29 років і 24 роки) з-під Ужгорода, а також 24-річна жителька сусіднього Перечинського району.

З’ясувалося, що в ніч на 10 квітня 2016 року підсудні вирішили пограбувати іноземців, які знімали будинок в Ужгороді. «На справу» троє злочинців пішли, попередньо вживши метамфетамін, що стало обтяжуючою обставиною. Одному з трійці висунули ще й незаконний збут наркотиків.

Грабіжники напали на студентів, коли ті спали. Удари каменем і ножові рани в голову і шию виявилися смертельними для двох іноземців. Третьому вдалося втекти і покликати на допомогу. Юнака врятували лікарі.

Банда забрала цінні речі студентів: планшети, ноутбук, золоті прикраси. Одного зі злочинців поліції вдалося затримати практично відразу ж. Спільників спіймали на кордоні при спробі виїхати з України.

Розбій, вбивство, замах на вбивство і збут психотропних речовин були повністю доведені. Усіх трьох підсудних суд засудив до довічного позбавлення волі. Більше унікальних новин про Ужгород, область, Україну та світ читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net

 

Exit mobile version