Сексолог розповів закарпатцям, чому останнім часом стає все більше педофілів

Що робити, якщо для близькості немає партнера, а любощів хочеться? Як розповісти чоловікові чи дружині про таємні еротичні бажання? Як впливає на збуджуваність алкоголь?

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Багато хто соромиться говорити на ці теми, а вони хвилюють дуже багатьох. Тож сьогодні на запитання читачів газети «ЯСНО» відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

– Чому останнім часом стає все більше педофілів?

– Зараз ЗМІ з комерційних міркувань пропагують споживчий секс. Йде агресивна реклама: хлопець помив голову шампунем, на нього тут же кинулися дві сексуальні дівчини. Зараз швидкий безладний секс став престижним заняттям, тож мало хто буде стежити за його рамками і формами. Відчули себе вільніше і педофіли. На Заході їх стримує страх перед вельми суворим тюремним покаранням, а у нас терміни за такий злочин є досить смішними.

Педофілія була завжди. І тут треба враховувати одну дуже важливу обставину. Сексологи провели цікаве дослідження: вони реєстрували ерекцію у чоловіків, які роздивляються еротичні слайди. Серед інших пропонувалися і фотографії статевонезрілих дівчаток. Ерекція була майже у всіх обстежених чоловіків. Але ніхто з них не міг навіть припустити й думки про секс з дівчинкою! Це – безумовне табу. На жаль, серед чоловіків є і психопати, і мерзотники, яким байдужі усі моральні норми і заборони. Маленька дівчинка для них – беззахисна, а тому особливо бажана жертва. Співжиття з дітьми – часта біда; чоловіки та коханці чималого числа жінок роками ґвалтують їхніх дочок. На жаль, такий злочин вкрай рідко стає предметом розслідування правоохоронних органів. Матері малолітніх жертв воліють зберігати брудну сімейну таємницю, покриваючи чоловіка або коханця. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net