Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №5

В Україні живуть Мартін Лютер, Соломон та Добриня Никитич

Як батьки називали дітей у 2019 році

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

У 2009 році на Закарпатті народився хлопчик, якого назвали на честь президента-втікача Януковичем, на Житомирщині живе хлопець із ім’ям Ісус Христос, якому зараз 23 роки, у 2017 році у Києві з’явився на світ малюк, якого назвали Едем.

Чому від роботи втомлюються лише ті, хто її не любить

І до чого тут взагалі одяг, який має людині подобатись

Хто з нас не стикався з перевтомою, коли сил немає і хочеться тільки «лягти і померти»? Добре, якщо це всього лише неприємний епізод, пов’язаний зі стресовим нервово-психологічним та фізичним перевантаженням, а якщо втома відчувається постійно? У такому випадку слід звернутися до фахівця.

Олена Кравець 10-місячну доньку залишала на бабусю

Куму першої леді в дитинстві називали Лелею

Олена Кравець – єдина публічна жінка з «95 кварталу». У цьому колективі вона ще з часів КВН, тут же вона знайшла й чоловіка. Завдяки «Кварталу» стала не просто відомою, а однією з найуспішніших жінок України. Крім того, вона – лідер телешоу «Жіночий квартал», зіграла в кількох фільмах, озвучувала мультфільми.  У 2010 році її визнали однією з найкрасивіших жінок України  за версією журналу Viva!

Знесилену і безпорадну карпатську вівчарку залишили помирати у лісі

Врятував її турист із Києва

Ден – карпатська вівчарка. Унікальна порода, представників якої  дуже мало. Цих собак ще називають карпатськими вівчурами. Для горян – це помічники під час випасання овець. Однак далеко не всі господарі ставляться до тварин з любов’ю.

У Луцьку на дереві підвісили собаку та живцем закопали цуценят

Про це на своїй сторінці у соцмережі написала Ніна Абрам.

У дописі йдеться про те, що  інцидент трапився близько трьох тижнів тому. Усе це побачила місцева мешканка, яка живе біля того місця, де трапилася неприємна пригода.

Жінка так злякалася Панаса, що мало не впала у яму з покійником

Він приходить на цвинтар, аби допомогти людям пережити горе

Смугастий котик частенько вештається кладовищем. Він не бездомний. У нього є господарі, але вони живуть недалеко від цвинтаря. Чому кіт постійно втікає до місць поховань – ніхто не знає. Можливо, там він ловить мишей, а можливо, йому подобаються великі компанії людей.

Де мій кайф?!

Чому жінка під час близькості не отримує задоволення? Що робити?

На жаль, про секс у нас говорити відкрито соромляться. А тема – актуальна для багатьох. Аби в родині чи у стосунках між хлопцем і дівчиною панували лад та затишок, їхнє інтимне життя має бути врегульованим і повноцінним, багатим на сюрпризи та приємні несподіванки. Тож сьогодні на запитання читачки газети «ЯСНО» про те, чому під час близькості вона не може досягнути оргазму, відповідає сексолог Михайло Бейлькін.

«Таки дочекалася свого принца!» – хвалилася мати подругам

Ірина завжди любила дітей, але вибір професії за неї зробила мати. Вона хотіла, аби донька стала вихователькою дитячого садка. Ірі більше до вподоби було щось більш творче, наприклад, школа юного вундеркінда, але сперечатись із мамою – головою сімейства – було марно. Її боявся навіть батько, її слово було в родині законом.

Як на заробітках Юрко до пінгвінів допився

Вилікувати його від алкоголізму допомогла маленька брехня

Ніяк ми не могли Юрка від пиятики відтягнути. Ніби й добра він людина. А коли набереться – не можна його впізнати. І дружину може вдарити, і над дітьми знущається, і робота всяка в нього валиться з рук. Хоч у інший час, вільний від пиятики, він – безвідмовний майстер на всі руки.

Як прокачати мозок і навчитися бути щасливим

Коуч розповіла про те, як відчути справжню радість та отримати задоволення від життя

Зараз усе більшою популярністю користуються тренажерні зали, все більшій кількості людей хочеться мати гарне тіло і прокачані м’язи. А чи можна прокачати мозок? Чи можна навчитися бути щасливим? Чи можна навчитися вірити в себе? Як побачити перед собою правильний напрямок, у якому варто рухатися до поставленої мети?

Стало відомо, чому змії втратили ноги

Еволюція тіла змії завжди викликала інтерес дослідників

Змії, як і інші рептилії, живуть на Землі протягом десятків мільйонів років, але і досі загадок щодо їхнього еволюційного походження більше, ніж відповідей.

Вчені опублікували 3D-знімок знайденого в Туреччині «Ноєвого ковчега»

Дослідники вперше представили оцифровані дані георадарного сканування місцевості на горі Агри в Туреччині, де ще в 1959 році під землею були виявлені залишки великого об’єкта — імовірно, величезного дерев’яного корабля, пише cikavosti.com.

Космічний телескоп сфотографував двійника Чумацького шляху

Космічний телескоп «Хаббл», який стартував з поверхні землі ще у 1990 році, продовжує ділитися світлинами різних куточків частини Всесвіту. Нове зображення, опубліковане на сайті агентства NASA, демонструє спіральну галактику, форма якої нагадує нашу власну – хоч і з невеликими відмінностями.

Учитель подарував школі власний скелет

Назавжди залишився на улюбленій роботі

Учитель біології однієї з румунських шкіл віддав педагогічній роботі понад півстоліття. Коли наставник відчув наближення старості, то замислився над тим, яку пам’ять він залишить після себе – і вирішив подарувати школі власний скелет.

Винайшли сорт блакитних бананів

Зовнішній вигляд і смак фантастичного фрукта під назвою Банан Блакитна Ява (Blue Java Banana) нагадує щось нереальне, казкове.

В Україні є унікальне святилище, старіше за єгипетські піраміди

Там, як вважали наші предки, знаходиться вхід у підземне царство

Чи знаєте ви, що в Україні є унікальна пам’ятка, давніша за єгипетські піраміди, Стоунхендж та навіть Вавилонську вежу? Розташована вона у Запорізькій області неподалік Мелітополя. Це Кам’яна Могила, щодо точного віку якої вчені сперечаються досі. Але, судячи з наскальних малюнків, залишених там предками, можна зробити висновок, що наносили їх, починаючи з XXIV—XXII тис. до нашої ери  до X—XII  століття нашої ери. Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net