Самітник Микола 15 років живе на покинутому хуторі

Мертва тиша, покинуті будинки і кладовище посеред лісу – такий вигляд зараз має хутір Юріївка, що в Сновському районі на Чернігівщині. Саме місце без тутешніх поводирів знайти важко, адже він схований у лісових нетрях за кілька кілометрів від цивілізації, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» — корисна та цікава газета для всієї сім’ї

«Моя Людмила 5 років як померла. Рак горла забрав її. Їй було 66 років. Вона сюди мене з Чернігова привезла. Її кинули на хату. В Чернігові. Мене не кинули. Я сам… Батьки померли. У мене 2-кімнатна квартира була на Горького, в центрі. Мені порадили продати її та купити 1-кімнатну. Я продав на свою голову. Гроші віддали, і я їх витратив. Зрозуміло куди…», – розповів про своє життя Микола cheline.com.ua.

Чоловікові 64 роки і останні 15 він живе на хуторі. Кожен його день – це щоденна боротьба за виживання. Копійчину на життя Микола заробляє фізичною працею у сусідніх селах. «Корів пасу, дрова рубаю. Треба ж якось жити. А пенсії не отримую, бо стажу немає», – каже він. Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net