Site icon zakarpatpost.net

У цьому році українка планує народити двадцяту дитину

Демографічна ситуація в Україні в минулому році була не дуже райдужною. На 100 померлих припадало всього 54 народжені. Упродовж січня-листопада народилося 286777 малюків і померло 533764 осіб. Це свідчить про те, що бейбі-бум в Україні пройшов і зараз більшість сімей заводять по 1-2 дітей, а чи народжувати третю – вже думають. Багатодітних матерів стає все менше.

Утім у селі Глинне, що на Рівненщині, жінка-рекордсменка у січні 2019 року році народила 19-ту дитину! – пише газета  «ЯСНО».

Саме на свої 45 років Світлана Ковалевич привела на світ хлопчика. Народжувати вона почала рано, вийшла заміж, іще не маючи вісімнадцяти, а невдовзі вже бавила дитя. Зараз  має 11 дочок та 8 синів, 4 старших уже мають власні родини. За словами чоловіка Світлани Петра, у цьому році Ковалевичі мають намір встановити рекорд і народити ювілейну 20-ту дитину. Цікаво, що село Глинне тримає першість в Європі з народжуваності. Там живуть 56 матерів-героїнь, а в більшості сімей – по десятеро дітей. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net

Exit mobile version