Чому від роботи втомлюються лише ті, хто її не любить

І до чого тут взагалі одяг, який має людині подобатись

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Хто з нас не стикався з перевтомою, коли сил немає і хочеться тільки «лягти і померти»? Добре, якщо це всього лише неприємний епізод, пов’язаний зі стресовим нервово-психологічним та фізичним перевантаженням, а якщо втома відчувається постійно? У такому випадку слід звернутися до фахівця, пише Укрінформ.

Отже, ми вирішили запросити до розмови кандидата медичних наук, лікаря-невролога Олександра ДОРОШЕНКА і поговорити з ним про причини перевтоми, як правильно поєднувати роботу з відпочинком, а також про те, як саме найбільш ефективно уникнути стомлюваності організму.

– Перевтома є наслідком перенапруги організму, яка з’являється через важке розумове або ж фізичне навантаження. Основними проявами надмірної стомлюваності людського організму прийнято вважати пригнічений настрій, загальну дратівливість характеру, а також стан постійної втоми і надмірної сонливості. Крайній ступінь втоми викликає навіть значні порушення в розумовій діяльності та в координації рухів. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net