Як Олена Кравець 10-місячну доньку залишала на бабусю

Олена Кравець – єдина публічна жінка з «95 кварталу». У цьому колективі вона ще з часів КВН, тут же вона знайшла й чоловіка. Завдяки «Кварталу» стала не просто відомою, а однією з найуспішніших жінок України. Крім того, вона – лідер телешоу «Жіночий квартал», зіграла в кількох фільмах, озвучувала мультфільми.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

У 2010 році її визнали однією з найкрасивіших жінок України  за версією журналу Viva! Але далеко не всім відомо, що вона – мама трьох дітей, свій трудовий шлях починала не зі сцени, а з McDonaldsу в рідному Кривому Розі, що за фахом вона не акторка, а економіст, що коли старшій доньці було  всього 10 місяців, їй довелося залишити її у бабусі, а самій поїхати працювати до Києва.

Газета «ЯСНО» зібрала для улюблених читачів найцікавіші факти про Олену Кравець.

Леля любила  пародії зі школи

Народилася Олена Маляшенко   1 січня 1977 року в Кривому Розі. Її тато був металургом, а мама – економістом, деякий час працювала керівником Ощадбанку.

Батьки називали свою дочку Лелею.

Жарти і гумор подобалися дівчині зі шкільних років. У 14 років спародіювала виступ співачки Валерії – і це дуже схвально оцінили. У школі вона була дуже активною, вчилася добре. Якось вона озвучила мамі ідею про те, що хоче поїхати до Москви вчитися в інститут кінематографії, утім жінці це не сподобалось і вона переконала доньку відмовитись від таких думок і стати економістом. Згодом Олена таки закінчила економічний університет у рідному місті. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net