На Закарпатті 140 відділень Укрпошти обладнані терміналами для зняття готівки

У відділеннях Укрпошти можна зняти готівку через POS-термінали Укрпошти без комісії. Цю послугу можна отримати у 140 відділеннях Закарпатської області, з них 8 – у м. Ужгород.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Окрім сплати банківською карткою за комунальні платежі, перекази та інші товари чи послуги, клієнти можуть зняти готівку через POS-термінали.

Така можливість з’явилася у обласних центрах та населених пунктах понад 2000 кількістю жителів, де скорочуються банківські відділення та банкомати, але є відділення Укрпошти із POS-терміналами.

«Укрпошта як найбільша мережа автоматизованих відділень прагне надавати популярні серед клієнтів послуги. Незважаючи на тренд діджиталізації, ми бачимо запит на зняття готівки. Тому після успішного пілота послуги на Львівщині, зараз її тиражуємо по всій країні і клієнти мають змогу зняти готівку без комісії в Укрпошті», – відзначила директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Юлія Мороз.

Клієнти можуть отримати суму від 50 грн до 10 тисяч грн за одну операцію.

Комісія за зняття готівки в автоматизованих поштових відділеннях відсутня, проте можлива комісія банку, що випустив картку.

У серпні минулого року мешканці Львівської області першими отримали можливість знімати готівку з банківської картки в 315 автоматизованих відділеннях.

Загалом понад 3000 автоматизованих відділень Укрпошти обладнані терміналами для зняття готівки.

Перелік поштових відділень, де можна зняти готівку – за посиланням.

Як повідомлялося, Укрпошта встановила POS-термінали для прийому оплати платіжних карт в найбільш завантажених поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів. Компанія входить до топ-5 учасників платіжних систем за кількістю торговельних терміналів. Більше новин про Ужгород та область читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net