Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №6

За столом із ножем та виделкою українці щодня скоюють самогубство

Василь Тимко з Києва  у юнацькі роки часто хворів застудою. Загалом проблем зі здоров’ям  не мав, однак нежить, температура та кашель були часто. Ходив до лікарів, суворо виконував усі їхні приписи, приймав із точністю до хвилини усі ліки. Але результат був не кращим, а гіршим. Своєю дивовижною історією зцілення він вирішив поділитися із читачами газети «ЯСНО».

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Ви нині пили кров? Найбільш дивні залежності

Серед найбільш відомих і поширених шкідливих звичок – куріння і пристрасть до алкоголю, але при цьому їх існує набагато більше. Експерти в області медицини і здоров’я назвали найдивніші людські залежності, які у деяких випадках призводять до проблем із працездатністю організму.

Українці одружуються навіть у 100 років

Українці почали менше розлучатися і ще менше одружуватися. Цікаво, але під вінець наші земляки ідуть навіть майже у 100 років. Наприклад, позаторік на Одещині найстаршій нареченій було 92,  найпочесніший вік нареченого – 97 років, а у 2019-му Олексію з Хмельницького було 93 роки, а його коханій Людмилі – 72 роки. Але й це ще не все. 2019 рік приніс зміни в особисте життя і відомих людей, про одруження та розлучення яких говорили майже всі. Отже, чим ще був цікавий минулий рік? Як змінилися погляди на шлюб в українців? Про це розповість газета «ЯСНО».

У чужому місті почав життя спочатку і став успішним

Родина Олександра Вайнрауха переїхала з однієї крайньої точки України до іншої

Життя з нуля. У невідомому місті, без рідних, без домівки, взагалі в іншому кінці України… Саме так доводиться жити переселенцям, яких офіційно називають сухим терміном – вимушено переміщеними особами… А за цими трьома словами ховається ціла людська трагедія, особиста історія кожного, хто опинився в таких непростих життєвих обставинах.

Вічно закохані

ТОП-5 найщасливіших українських зіркових пар

Любов –  найзагадковіше з усіх почуттів. Під впливом пристрасті люди скоюють нечувані вчинки, ідуть на таке, чого б ніколи не зробили. Хтось називає це хімією, хтось – проявом вищих сил, а хтось – подарунком долі.

В Україні живе кішка, яка харчується одразу в сімох кафе

 І робить вона це з такою пунктуальністю, що за нею можна звіряти годинник      

Ніхто не знає, чому в Одесі так багато котів, але кажуть, що в цього міста велике і добре серце, тож воно радо приймає усіх. Агент газети «Ясно» може підтвердити, що побачити хвостатих і вусатих можна буквально на кожній вулиці міста.

Цуценя заглядає прямо в людську душу

Як живуть столичні безхатьки

Бім народився на вулиці. У нього є ще братик. А десь у чагарниках ховається і мама. Можливо, цуценят було більше, але вони  загинули, адже були покинуті напризволяще. Їхня мама також безпритульна. Мешкає ця собача сімейка в Києві неподалік залізничного мосту через Дніпро на Трухановому острові. Деколи їх підгодовують рибалки, деколи знаходять щось із недоїдків, що залишають відпочиваючі.

Як маленький Петя врятував стареньку бабусю від грабіжників

Він вміє видавати звуки, немов собака

Світлана Попова з Луцька завдячує своїм порятунком маленькому Петрику, який у важку хвилину життя опинився поруч і відігнав грабіжника, який увірвався до неї у квартиру.

ТОП-10 неймовірних вчинків заради кохання

Заради коханої хлопець віддав нирку незнайомцю, а жінка, аби влізти у весільну сукню, скинула 65 кілограмів

Заради кохання люди здатні на справді безглузді вчинки. Дехто творить дива, а хтось вражає дурістю. Але хто що б не робив – усе заради того, аби довести іншій людині щирість своїх почуттів. Газета «ЯСНО» зібрала найцікавіші вчинки, зроблені в ім’я кохання.

Вона жила лише заради себе, поки одного разу на порозі не з’явився дід із дитиною

Мріяла про мільйонера, крім власної зовнішності її нічого не цікавило

Катя змалечку любила приміряти мамині наряди, крутитись перед дзеркалом і уявляти себе відомою. Вчитись вона ніколи не хотіла, її ледве переводили з класу у клас. Вона була зайнята лише своєю зовнішністю і казала, що її мета – вийти заміж за мільйонера.

Заради кохання та дітей: пара вирішила схуднути і разом позбулася 30 кг

Подружжя Ліза і Грем Уортон разом втратили 30 кілограмів зайвої ваги. Зробити це було не так вже й важко, відчуваючи підтримку коханої людини. Дивлячись на позитивні зміни у житті батьків, їхні діти теж вирішили правильно харчуватися і зайнялися спортом.

Жінки стають найбільш успішними тоді, коли розкриваються сексуально

Українки живуть, як жили їхні бабусі і мами, із покоління в покоління передаючи неправильну модель поведінки

Є теми, які цікавлять кожного, але про які не люблять говорити. Через те, що протягом тривалого часу ціле покоління вважало, що сексу не існує, принаймні офіційно, українці досі соромляться піднімати інтимні питання навіть зі спеціалістами. Як наслідок маємо розлучення чи не кожної другої-третьої родини.

Хто в Україні сіє вірусну паніку

Наш земляк повернувся з Китаю і розповів вражаючі факти

Уже кілька тижнів поспіль ЗМІ різних країн пишуть про смертельний вірус із Китаю. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах коронавіруса надзвичайною ситуацією світового масштабу. Повідомляється про зараження людей у ряді європейських країн. Паніка така, що страшно виходити на вулицю. Чи справді все так трагічно? Українець Микола Борисюк днями саме повернувся з Китаю. Він погодився розповісти газеті «ЯСНО», що ж там відбувається насправді і чи дійсно люди помирають прямо на вулицях.

Найромантичніше місце України: тунель, де народжується любов

Природа – найкращий архітектор у світі. Про це свідчить унікальна пам’ятка на Рівненщині, неподалік містечка Клевань. Там знаходиться одне з найромантичніших місць Європи – знаменитий Тунель кохання. Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net