У чужому місті почав життя спочатку і став успішним

Родина Олександра Вайнрауха переїхала з однієї крайньої точки України до іншої

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Життя з нуля. У невідомому місті, без рідних, без домівки, взагалі в іншому кінці України… Саме так доводиться жити переселенцям, яких офіційно називають сухим терміном – вимушено переміщеними особами… А за цими трьома словами ховається ціла людська трагедія, особиста історія кожного, хто опинився в таких непростих життєвих обставинах, пише газета «ЯСНО».

Олександр Вайнраух переїхав до Ужгорода з Луганська, коли зрозумів, що війна швидко не закінчиться. Спочатку думав, що тимчасово, але потім зрозумів, що назавжди. Не мав ні роботи, ні житла, ні впливових друзів, які б чимось могли допомогти. А ще й дружина завагітніла… і не просто чекала на дитину, а на двійню! Здалося б, безвихідь! Але Сашко не зламався, а взявся змінювати світ довкола себе, зайнявся Інтернет-маркетингом і почав працювати на себе.

«Не дарма кажуть, що дива знаходяться по той бік твого страху. Це правда. І якщо ти сам не готовий робити рішучі кроки, то доля тебе може підштовхнути. Вона знає, як це зробити. Чарівною паличкою! З усього розмаху!», – каже Олександр. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net