Закарпатець прийшов у гості до маленької племінниці, побив її та намагався зґвалтувати

А мама дитини просила не карати його

Страшний випадок трапився нещодавно на Іршавщині. П’яний чоловік жорстоко знущався над неповнолітньою дівчиною, ображав її, бив а потім вирішив зґвалтувати. Більше того, дитину чоловік, скоріш за все,  залякав, бо на суді вона говорила, що не пригадує подробиць, хоча усе відбувалося у травні минулого року, а вирок чоловікові обрали цими днями. При цьому таке дитина забути не могла… Тому видається дивним, чому дівчина така залякана.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

У Єдиному державному реєстрі судових рішень вказано: «29 травня 2019 року близько 22 годин, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, в спальній кімнаті будинку за місцем  малолітньої, достовірно знаючи про те, що вона не досягла чотирнадцяти років, маючи прямий умисел, стосовно вчинення розпусних дій та бажаючи їх вчинення, спрямовуючи свої дії на задоволення статевої пристрасті, збудження статевого інстинкту, умисно, із застосуванням фізичної сили з метою примушування її до вчинення дій сексуального характеру, супроводжуючи свої дії нанесенням тілесних ушкоджень… здійснив непристойні доторкання до статевих органів дитини».

Свою провину чоловік визнав і просив не позбавляти його волі. Дівчинка ж ось що розповіла… Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net