Закарпатській заробітчанці прийшла квитанція… Вона остовпіла. Йшлося про сотні тисяч доларів

Марія була заробітчанкою із десятилітнім стажем. Фактично вдома її сім’я розпалася. Чоловік завів собі коханку, привів її додому. Тож навіть дому в Марії вже не було. Діти, на щастя, вже працювали, пише газета «Закарпатські оголошення».

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Марія ж допомагала їм, доглядаючи в Італії стареньких.  Вирішила вона повернутися додому. Хотілося внуків побавити. Відпочити трохи. Проте через рік їй приходять документи італійською мовою. Марія стривожилася: що це може бути. Мову вона трохи знала, але це так, на побутовому рівні. Жінка все ж зрозуміла, що йдеться про гроші, причому сотні тисяч доларів.

Марія навіть не знала, що робити. Ніби навіть ложки в жодних господарів за весь цей час не вкрала, а тут таке! Може, це якісь податки? Але хіба податки можуть бути такими великими? А може хтось на неї оформив кредит? Голова в Марії йшла обертом від таких страшних думок.

Та тут і до перекладача в місті так просто не підеш. А раптом це неприємності з поліцією, тут буде стільки чуток та неприємностей! Жінка не спала всю ніч, але й на ранок не придумала, що робити. Порадилася б із діть­ми. Але якщо це справді якісь неприємності, краще хай вони не хвилюються. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net