Прийомна мати катувала дитину: морила голодом, била, колола голками

А ще вона змушувала хлопчика годинами непорушно стояти у кутку, погрожувала відірвати статевий орган та забороняла плакати

Нечувані знущання довелося зазнати маленькому хлопчику, якого усиновила жінка з Дніпра. Життя Владика перетворилося на справжнісіньке пекло. Він, наче дресирований собака, навіть у лікарні чекав наказу, аби заговорити. І хто знає, скільки б це тривало, якби не випадок, пише газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Як хлопчик опинився в родині Наталії

Коли Владику було п’ять місяців, його біологічних батьків позбавили батьківських прав, тож він залишився фактично сиротою. При цьому у дитини був порок серця і фізичне відставання у розвитку. З таким букетом недуг малюк опинився у дитбудинку, коли він мав два роки. Його всиновила Наталя Касперська. Але на цьому його страждання не закінчились, це був тільки початок. Подальшу історію хлопчика розповіла жінка, яка стала його янголом-охоронцем. Про долю хлопчика вона написала у фейсбуці і цим привернула увагу багатьох людей.

«Всиновила його ніде не працююча, незаміжня, що має адміністративне покарання за «неналежне виконання батьківськіх обов`язків» істота. За три місяці. Хто стоїть в черзі на усиновлення, той мене зрозуміє. Тільки з цього моменту його життя перетворилося на пекло», – написала Олена Малихіна.

У цій родині Владик провів чотири роки. Крім Наталії під одним дахом з ним  проживали її мати,  сестра та племінник. Також вона мала вже дорослу доньку та онука. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net