Коли на Закарпатті будуть розводити крокодилів

Вже понад 10 років поспіль на Вінниччині працює ферма, де вирощують крокодилів. Окремі екземпляри рептилій сягають у довжину до 4 метрів, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

  • «Господарські поради» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Господарство з вирощування крокодилів на сьогодні вирощує майже три десятки небезпечних хижаків. Окрім крокодилів, подружжя Світлани та Дмитра Бичковських приютили в себе кайманових черепах та змій. Ні продавати, ані пускати крокодилів на м’ясо фермери не збираються. Говорять: їхня діяльність спрямована на збереження диких видів рептилій.

«У нас ферма для розширення та збереження всіх видів. Ми хочемо їх всіх обігріти. У нас – як маленький інтернат або будинок малятка для таких зубастиків», – говорить власник крокодилячої ферми Дмитро Бичковський. Рептилій та інших рідкісних тварин підбирали та викуповували в мандрівних зоопарках, в цирках, у приватних колекціонерів, тим самим рятуючи тваринам життя. Світлана та Дмитро навчилися вирощувати крокодилів навіть із яєць. Своїх вихованців нікому не продають. Навіть новонароджених. Повний текст читай у газеті «Господарські поради» Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 68338. zakarpatpost.net