Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №8

Як я вивела камені з нирок

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Бути здоровим без лікарів і ліків цілком можливо. Для цього потрібно зовсім небагато. Дорогі препарати лише вбивають імунну систему, викликають масу побічних ефектів та роблять людину залежною від візитів до медиків та прийому ліків.

Що робити, аби відчувати себе королевою у будь-якому віці

Приємно виглядати молодше свого віку. На жаль, іноді буває і навпаки. Тому необхідно знати про фактори, які  старять найбільше.

Кася Бода: «Здорова людина – щаслива людина»

Чи їли ви колись здорові тістечка, бо ті, що випечені з борошна на яйцях, із цукром та ще й із масляним кремом, здоровими назвати не можна. Від живих тортів ніколи ніхто не набирає зайвих кілограмів, від них немає тяжкості у животі, вони не містять небезпечних хімічних компонентів та емульгаторів. Це – торти з термічно необроблених продуктів і без випікання. Вони з натуральними вітамінами і дуже корисні. Їх можна їсти багато і при цьому зберігати ідеальну фігуру та мати чудове самопочуття.

19-річного хлопця під час масової бійки вбили бейсбольною битою

Покарали тільки одного з 11 людей, що приїхали в чуже село на розбірки

Жахлива бійка сталася 10 січня позаминулого року у селі Горонда, що на Закарпатті, та вирок винесли лише нещодавно. А тоді на 5 жителів села напали 11 невідомих. Приводом бійки стала сутичка між хлопцями на дискотеці напередодні, 9 січня. Як наслідок, Володимир Вереш від удару битою по голові помер. Ще троє учасників інциденту отримали ушкодження. Деяким учасникам бійки висунули звинувачення, а дехто досі на волі.

Чоловік запропонував провести жінку додому, але завів до лісу і зґвалтував

У Харківській області жорстоко зґвалтували 47-річну жінку, після чого викинули її з вантажівки у лісосмузі.

20-річний хлопець жорстоко вбив маму та сестру, а тіла викинув у колодязь

Звіряче вбивство трапилося на Чернівеччині. У м. Кіцмань Чернівецької області 20-річний хлопець вбив 40-річну матір та 8-річну сестру.

Для семирічного хлопчика кобри стали найкращими друзями

Семирічний хлопець грається, їсть та спить разом з трьома смертоносними зміями, що викликало турботу про його безпеку.

Собака врятував хазяйку від змії

Пес Тодд з Аризони став героєм, врятувавши хазяйку від гримучої змії, яка потім його вкусила.

Власниця собаки Паула Годвін опублікувала подробиці історії у Facebook та додала фото, на якому видно розпухле обличчя тварини, пише ВВС. Україна.

Троє котів провели без їжі 22 дні і вижили

У канадському місті Едмонтон зоозахисники випадково залишили трьох котів у машині й схаменулися через 22 дні, повідомляє CBC. Після пережитого тварини вижили.

Як поліція рятувала чоловіка від білченяти

Поліція прибула на виклик, аби захистити чоловіка від нападу дитинчати білки.

Офіцерів у місті Карлсруе (Німеччина) викликали телефоном. Коли вони прибули на місце події, то стали свідками того, як тварина продовжує тероризувати чоловіка.

Чоловік виростив бика, що важить майже півтори тонни. Як йому вдалося?

Мамонтовий бик на прізвисько Нікерс є одним з найбільших у Австралії. Його ріст у холці – 1м 93см. Нікерс, який важить 1т 400 кг, їсть щодня понад 30 кг трави та зерна.

Дефіцит сексу що робити, якщо в ліжку хочеться лише спати

Майже в будь-якого сучасного подружжя через різні причини (у чоловіків – це трудоголізм, перевтома, а у жінок – надмірна зайнятість домашнім господарством або вихованням дітей) рано чи пізно на порядку денному постає питання браку часу на секс.

Жінка випадково стала зіркою порносайту

Жінка з Великобританії,  яка просила не називати  її ім’я, тож ми назвемо її Софі, поскаржилася на те, що її життя змінилося на гірше після того, як вона виявила відео з собою на Pornhub. Про це вона розповіла в ефірі програми Victoria Derbyshire на телеканалі «Бі-бі-сі».

Від чого вас врятує секс

Секс, звичайно, не лікує захворювання в повному сенсі цього слова, але симптоматику полегшити допоможе, відзначають медики, пише ukrhealth.net.

Названо точний час, коли жінки найкраще збуджуються

Чоловіки, користуйтесь цією інфою на здоров’я!

Недарма західним науковцям платять високі зарплати та видають гранти з кругленькими сумами, вони ж ділом займаються!

Мухамед називав мене принцесою. Але сталося неочікуване…

Чому українкам не варто вірити хлопцям-азіатам

Вирішила розповісти газеті «ЯСНО» свою історію, яка трапилася зі мною кілька років тому.

Справа в тому, що зараз усе більше українок крутять романи зі студентами-іноземцями і народжують від них дітей. Далеко не кожен одружується з мамою малюка, більшість після того, як дівчина завагітніє, зникають із їхнього життя.

Чи знаєте ви, де росте найстаріше дерево на планеті

Найстарішим деревом у світі є норвезька ялина Old Tjikko («Стара Тікко»), якій, за підрахунками вчених, 9500 років. У 2004 році рослину знайшов професор фізичної географії університету Умео Лейф Куллман.

Друзі створили для нареченої унікальну весільну сукню з клаптиків своїх суконь

У вересні 2019 року 43-річна Беккі вийшла заміж за Чі Маркхмена. На церемонії вона з’явилася в дивовижній сукні, зшитій за нестандартною технологією.

Чому сучасні українці стратили б Христа ще більш жорстоко

Як Інтернет робить людей  озлобленими, хворобливими та краде дорогоцінний час

Зараз велика частина українців настільки міцно підсіла на Інтернет та соцмережі, що там проводить і весь робочий день, і вечір, які можна було би присвятити родині. «Тебе там досі немає?» – якось днями запитала одна знайома в іншої і додала: «Та ти ж півжиття пропустила!» Чи справді це так? Адже саме соцмережі нерідко стають причиною нервових розладів, а не хорошого настрою, саме там поширюється найбільше неперевіреної  і відверто неправдивої інформації, саме там гають свій час ті, хто б міг зробити дуже багато користі як для себе, так і для інших.

Знайдено тексти, що стали доказами існування Ісуса Христа

В одному з текстів згадується Понтій Пілат

Археологи знайшли в Єгипті не менше 100 написів віком до 4000 років, в одному з яких згадується Понтій Пілат, який очолив суд над Ісусом Христом.

Відтепер зуби лататимуть вічними пломбами

Майже немає більш неприємного болю, ніж зубний. Він завдає масу незручностей, особливо вночі, коли несила спати. Карієсом люди страждали давно і поки що проблеми вирішувалися або лікуванням, або видаленням зуба. Як варіант – після лікування коронка.

Як робот-помічник поливає рослини та відлякує шкідників

В Австралії створили робота-помічника GardenSpace для догляду за садом: він поливає рослини, економно використовуючи воду, і відлякує шкідників.

Українцям варто повчитись перетворювати викинуті жуйки на корисні речі

Жувальні гумки, які люди викидають прямо на тротуари, створюють багато проблем і незручностей: вони приклеюються до черевиків, забруднюють вулиці, стають смертельно небезпечною їжею для птахів. Щоб очистити доріжки від жуйок, міста витрачають мільйони. Але студентка-дизайнерка з Великобританії знайшла рішення цієї проблеми, запропонували переробляти жуйки на новий унікальний полімер.

Чи знаєте ви, де в Україні є Святе озеро

Унікальна пам’ятка, пов’язана з Хрещенням Русі, засихає

Виявляється, в Україні є декілька озер зі «Святою» назвою. Кожне з них має свою унікальну історію та легенди, пов’язані з назвою.

Більше – у газеті «ЯСНО».  Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. zakarpatpost.net