Повір у те, що можеш зцілитися – і вилікуєшся від будь-якої недуги

Американський генетик Брюс Ліптон стверджує, що за допомогою істинної віри, виключно силою думки людина здатна позбутися будь-якої хвороби. І містики в цьому немає: дослідження Ліптона показали, що спрямований психічний вплив здатний змінювати… генетичний код організму, – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я».

  • «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я» корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Протягом багатьох років Брюс Ліптон спеціалізувався в галузі генної інженерії, успішно захистив докторську дисертацію, став автором низки досліджень, які принесли йому популярність в академічних колах.

За його власними словами, весь цей час він, як і багато генетиків та біохіміків, вірив, що людина є певним біороботом, життя якого підпорядковане програмі, записаній у його генах. Гени з цього погляду визначають практично все: особливості зовнішнього вигляду, здібності й темперамент, схильність до захворювань, а в підсумку – тривалість життя. Ніхто не може змінити свій генокод, а значить, за великим рахунком, нам лишається лише змиритися з тим, що визначено природою. Повний текст читай у газеті «Поради здоров’я». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 89266. zakarpatpost.net