Чому закарпатці шукають в Інтернеті любовних пригод

Чому закарпатці шукають в Інтернеті любовних пригод, чому їм потрібен випадковий секс із незнайомцями? І не лише чоловікам, але й жінкам… бо мені вдавалося викривати і багатих та вродливих жінок, які на подібних сайтах шукали собі коханців. Про це ми запитали психолога Руслану ТИМКО і ось що вона розповіла, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

«Кожному з нас хочеться яскравих вражень, якоїсь гостроти. І не лише в житті, але і в ліжку. Часто партнери в одну прекрасну мить перестають давати один одному відчуття новизни, тоді секс стає буденним та нецікавим. Над стосунками в родинах пара, як правило, не працює. Вони залишаються на рівні колишніх залицянь, на рівні пристрасті, яка з часом втрачає гостроту і принаду. А щоб рухатися далі, щоб бути цікавим чоловікові чи дружині, потрібно їх дивувати, причому постійно, робити сюрпризи, інтригувати. Тоді у відповідь партнер робитиме це саме. Якщо цього немає, людина починає шукати втіхи поза родиною і йде, як кажуть, наліво.

З одного боку, спровокувати зраду досить складно, якщо людина сама не хоче цього робити. З іншого, якщо в сім’ї не задовольняються основні потреби чоловіка (у відчутті значущості, любові, довірі і вірі в його сили), він може зрадити. Жінка часто навіть не підозрює, що робить щось не так. Запитує: «А чому ти раніше мені про це не говорив?» Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net