54-річний чоловік повз два дні зі зламаною ногою, щоб побачити своїх дітей

Ніл Паркер, досвідчений мандрівник з Австралії, розказав з лікарняного ліжка про свої неймовірні здібності виживання, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

54-річний чоловік сказав, що потрапив у велику халепу під час одиночного походу на гору Маунт Нібо, яка знаходиться приблизно в 20 милях на захід від Брісбена, впавши з водопаду шестиметрової висоти, в результаті чого він сильно пошкодив зап’ястя, а його нога буквально зламалася навпіл.

Ніхто не знав, де він знаходиться, а викликати допомогу не було можливості, оскільки його мобільний телефон розбився і намок під час падіння, не залишаючи йому іншого вибору, окрім повзти через хащі у пошуках допомоги. Були моменти, коли він боявся, що помре і більше ніколи не побачить своїх дітей. Саме ці страхи, за його словами, змушували його не здаватися. Незважаючи на неймовірний біль, він проповз три кілометри протягом двох днів, поки його не помітив та підібрав вертоліт рятувальників. Пережити цей болісний шлях допомогли йому знеболюючі та протеїнові батончики, які він взяв із собою в похід. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net