Ужгородка підкорює закарпатців здоровими тістечками без випікання

Ужгородка Кася Бода починала свій бізнес саме з тортів. Її цікавила випічка, різні смаколики, а згодом захопилася живими (сирими) десертами. Так з’явився спочатку невеличкий заклад-кондитерська, а зараз – ресторан «Chia». Вона не вчилась на кулінара, але опанувала секрети приготування корисних страв краще за іменитих кухарів. Сьогодні закарпатка поділилася з читачами газети «ЯСНО» секретами свого успіху.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Кася стверджує, що приготувати смачні тістечка в неї вийшло зразу.

«Ми з тіткою були такими фанатами, так захопилися, що все вийшло чудово одразу. Перед тим, як відкрити кондитерську, мама просто поділилася з нею ідеєю і вона запропонувала зразу спробувати, бо їй було дуже цікаво. Вона загорілася. Це мене дуже підтримало, я розуміла, що вже ми з чоловіком не одні, у нас є однодумці. Два тижні ми експериментували, нічого не продавали, працювали у закритому режимі, пропонували спочатку у колі родини, цікавилися думкою інших», – зізнається закарпатка.

Та і зараз у цього закладу дуже цікавий принцип. Думку клієнта  про замовлену страву тут питають завжди.

«Ми починали десь із 7-8 тістечок. Зараз придумуємо вже й цукерки, вивчаємо «солодку» тему і маємо більше 15 позицій. Пропонуємо клієнтам також супи, салати, авокадо бред, сніданки, різні сезонні страви, здорові напої на всякий смак. Найбільш затребуваними є наші супи, а також тістечка, серед яких до сьогодні не виявили фаворита, бо одним подобається щось одне, а інші просто у захваті від інших», – каже Кася Бода. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net