Ужгородці до смерті загодовують собак

Бідолага цілими днями спить на Швабскій. Що не так із білявкою?

Ужгородські собаки дуже розумні, а ужгородці – люди щедрі. Газета «Закарпатські оголошення» неодноразово писала про безхатьків, які виживають на вулиці завдяки тому, що їх підгодовують.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Та парадокс… деякі з цих тварин стають чомусь круглими, наче смайлики. Така Бомбочка живе зараз біля Білочки, а раніше облюбувала собі місце біля супермаркету на Минайській. Така ж є на Корятовича, неподалік редакції газети «Закарпатські оголошення», біля м’ясного магазину… така ж білявка мешкає і на Швабській.

Раніше вона також охороняла м’ясний магазин. Там їй простелили картонну коробку і вона рідко коли кудись відходила. Але магазин закрився і собака перебралася трохи далі – до магазину. Там її, на щастя, не прогнали, а простелили новий килимок і добрі клієнти постійно пригощають смаколиками. Собака абсолютно не агресивна, любить людей, дозволяє себе погладити. Підходить до когось рідко, адже їй ліньки вставати. Більшість часу білявка лежить. Вона стерилізована і, як часто це буває, саме з самками, має після операції надлишкову вагу. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net