Як закарпатка вивела камені з нирок

Бути здоровим без лікарів і ліків цілком можливо. Для цього потрібно зовсім небагато. Дорогі препарати лише вбивають імунну систему, викликають масу побічних ефектів та роблять людину залежною від візитів до медиків та прийому ліків.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Своєю неймовірною історією зцілення поділилася з газетою «ЯСНО» закарпатка Марія. Власним прикладом вона довела, що камені в нирках – це не вирок, їх можна позбутися без скальпеля, без операцій і без лікарів взагалі.

Диво-рецепт,  що очищає організм

За словами жінки, раніше вона жила так, як більшість українців – вживала солену, смажену, гостру їжу, полюбляла шашлики, деруни, котлети та все, що їсть більшість людей.

Поки була молодою, проблем зі здоров’ям не мала ніколи, та після 50 організм почав давати збої, вона набрала зайву вагу. Нирки не боліли, але з’явилися інші проблеми, тож жінка вирішила обстежитись. Під час огляду виявилося, що в неї в нирках камені.

«Лікарі били на сполох. Каменів було багато. Мені сказали, що 70-75% каменів розміром до 0,5 см у людей відходять самі, але більші не можуть пройшли сечовивідними шляхами, потрібно їх подробити. Я, звісно, боялася, адже навіть лапароскопічна операція – це  хірургічне втручання, а якими можуть бути наслідки – гадки не мала», – зізналася вона.

Відтак Марії запропонували сучасний метод оперативного втручання – без загального наркозу. Її підключили до апарату і промивали нирки, дроблячи каміння. Було неприємне відчуття, але болю не відчувала, все тривало хвилин 40. Далі медики сказали, що вдалося вивести не все каміння, тож через 2-3 місяці процедуру необхідно повторити. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net