Випий зранку цього склянку – зникнуть болі до останку

Чи знаєте ви, що японці починають свій день зі склянки води? Багато досліджень доводять благотворний вплив цього ритуалу на стан здоров’я, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Ранковий прийом води на голодний шлунок попереджає мігрені, м’язові спазми, проблеми з серцем, бронхіт, менінгіт, захворювання нирок і сечостатевої системи, діарею, діабет, запор, хвороби очей тощо. При цьому існує певна схема, завдяки якій водне лікування дасть максимальний результат.

Вставши з ліжка вранці, перш ніж почистити зуби, необхідно випити на голодний шлунок чотири рази по 160 мл води, разом 640. І тільки після цього почистити зуби. Головне – утриматися від їжі і пиття на наступні 45 хвилин. По закінченні цього часу дозволяється поснідати. Слід зазначити, що для найкращого результату бажано відмовитися від пиття на дві години після будь-якого суттєвого прийому їжі.

Якщо через якісь порушення в здоров’ї неможливо вживати таку кількість води після сну, починайте з тих доз, які не викликатимуть у вас дискомфорт. При цьому кожен день трохи збільшуйте порцію, поки не дійдете до необхідних 640 мл. Такий спосіб дозволяє позбутися багатьох хвороб, а якщо ви є власником здорового тіла, дана процедура в рази збільшить кількість енергії. Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net