Дефіцит сексу що робити, якщо в ліжку хочеться лише спати

Майже в будь-якого сучасного подружжя через різні причини (у чоловіків – це трудоголізм, перевтома, а у жінок – надмірна зайнятість домашнім господарством або вихованням дітей) рано чи пізно на порядку денному постає питання браку часу на секс.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Кожна окремо або в комплексі ці причини призводять до дефіциту часу на самих себе і на відносини в парі, в тому числі приводячи до сексуальної незадоволеності, розповів 24tv.ua сексолог Олексій Вілков.

Чому виникає  дефіцит сексу?

Кількість сімейних пар, які відчувають дефіцит сексу, зростає – це актуальна проблема великого міста через надмірну зайнятість, хронічний стрес, щоденну перевтому. Коли навіть часу на відпочинок і розслаблення не залишається, тоді зовсім не до сексу. Для нього сили потрібні й бажання, і особливий настрій, але ж зазвичай навіть поговорити щиро ніколи.

Тому єдине, на що варто розраховувати в кінці дня – повноцінний або короткий сон, який замінює всі задоволення, але більшість тою чи іншою мірою позбавлені навіть цієї фізіологічної потреби. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net