Site icon zakarpatpost.net

Від знаку зодіаку залежить не лише доля, але й вага

Заглянувши у гороскоп, можна з легкістю визначити, чи можна людині не обмежувати себе в їжі, або це їй категорично заборонено.  А також дізнатися про головні причини появи зайвої ваги. Так, в усякому разі, стверджують науковці, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Стихія вогню (Овен, Лев, Стрілець)

Представники цих знаків зодіаку найбільш емоційні та запальні. Травна система у них працює нормально, що дозволяє їм швидко засвоювати їжу, але при цьому не сильно набирати вагу.

Стихія повітря (Близнюки, Терези, Водолій)

Представники цієї стихії найбільш сприйнятливі до зовнішньої дії, тому у періоди гніву, смутку та поганого настрою люблять покращувати свій настрій за допомогою їжі.  Їм потрібно більш ретельно себе контролювати. І особливо не наїдатися на ніч.

Стихія води (Рак, Скорпіон, Риби)

Представники «водних» знаків частіше за інших сидять на різноманітних дієтах і приймають харчові добавки. Оскільки представники цих знаків дуже сприйнятливі до критики сторонніх людей, вони часто страждають від невпевненості у собі. Людям цієї стихії слід із ранніх років стежити за своєю вагою, оскільки у зрілому віці вони схильні до розвитку ожиріння.

Стихія землі (Телець, Діва, Козеріг)

Представники цієї стихії характеризуються терплячістю, витримкою і стійкістю характеру. Їм легше дотримуватися здорового способу життя і стежити за своїм харчуванням. Хоча люди цих знаків і схильні до повноти, але за допомогою певних зусиль вони за власним бажанням  позбавляються від зайвих кілограмів, причинами яких є сидячий спосіб життя, схильність до перекушувань і нерегулярні заняття фізичними вправами. Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net

Exit mobile version