Жінка випадково стала зіркою порносайту

Жінка з Великобританії,  яка просила не називати  її ім’я, тож ми назвемо її Софі, поскаржилася на те, що її життя змінилося на гірше після того, як вона виявила відео з собою на Pornhub. Про це вона розповіла в ефірі програми Victoria Derbyshire на телеканалі «Бі-бі-сі».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Софі дізналася про появу шести роликів з нею на порносайті навесні 2018 року. Про це їй сказав партнер її сестри. Коли Софі зайшла на Pornhub, то побачила, що одне з відео з нею набрало сотні тисяч переглядів і знаходилося в десятці найпопулярніших роликів на сайті.

Ролики були видалені з сайту протягом тижня, однак за цей час хтось встиг зробити з них сто коротких копій  і завантажити їх знову на сайт. Софі зв’язалася з Pornhub з приводу того, що відбувається, після чого її перенаправили в іншу компанію, яка займається запитами видалення відео з сайту. За словами жінки, компанія не задовольнила її прохання. Представники Pornhub в коментарі «Бі-бі-сі» заявили, що не знайшли запитів Софі про видалення відео, однак на даний момент зв’язалися з нею і працюють над вирішенням цього питання. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net