Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді пропонують за гроші вигулювати тварин

 

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.  Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

Вдома зовсім немає роботи

Це не так. Часто роботодавці не можуть знайти працівників. Як розповіли у газеті «РоботаГроші», найбільш затребуваними у нашій області є швачки, офіціанти, бармени, кухарі, різноробочі, пекарі, охоронці, касири.

Якщо у вас уже є професійні навики, але в іншій сфері, вас готові перевчити. Отже,  найбільш популярними для навчання є професії: косметолог, візажист, манікюрник, педикюрник,  перукар, кухар, бармен, водій, адміністратор, електрогазозварник, коваль, кравець, оператор верстатів з програмним керуванням, робітник фермерського господарства (включає в себе уміння працювати на тракторі, водити авто, ремонтувати с/г машини та устаткування, доглядати за тваринами). Для тих, хто бажає відкрити власну справу навіть організовуються курси «Підприємець-початківець».

Також для господинь є робота прибиральниць, доглядальниць за старенькими або за дітьми. Навіть любителі тварин можуть знайти роботу для душі. Наприклад, в Ужгороді пропонують за ними доглядати і вигулювати… звісно, за гроші. Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net

 

Exit mobile version