Вражаюча знахідка в ужгородському лісі. ФОТО ШОК!

Собаки обгризали труп кози та новонародженого козеняти

У лісі на Шахті твориться щось неймовірне! Навіть не вкладається в голову, що це за чудасії!

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Інформатор газети «Закарпатські оголошення» натрапив на неймовірну знахідку!

Серед листя на галявині лежала мертва коза з маленьким мертвим козенятком.

Від чого вони померли і як опинилися в Ужгороді посеред лісу?

Скоріш за все, хтось із місцевих утримував домашніх тварин… але чому ж вони не вдома? Чому їхні трупи не закопані, якщо ці нещасні  померли?

Дикі тварини розірвати їх не могли, бо в такому разі тіла одразу б з’їли або відтягнули у своє укриття, щоб вони не дісталися іншим.  Тому цей варіант одразу відкидаємо.

Їх могла вбити людина, але чому, для чого? Чому так само не забрала козу з козенятком додому, не приготувала… не з’їла, врешті-решт?  Це також звучить не дуже правдоподібно і викликає багато запитань без відповіді.

Скоріш за все, тварини загинули природною смертю.  Але чому одразу і доросла коза, і її малюк? Це могло трапитись при пологах. Тіло маленького козенятка явно як у новонародженого, навіть шерсть не встигла висохнути,  лапки тонесенькі, ними тваринка навряд чи встигла побігати.

Найімовірніше, що недбалі ґазди залишили козу народжувати одну, але при цьому виникли ускладнення. Але господарі чомусь  не викликали ветеринара, а може навіть не збиралися цього робити, адже візит лікаря є платним. У результаті – через скупість втратили і свою годувальницю, і її дитя. Ця версія є найбільш вірогідною і через те, що мертвих тварин не закопали, а просто викинули посеред лісу! Треба ж таке! Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net