Чи відчувають закарпатці у соцмережах справжню нечувану свободу

Саме це і з’ясовувала газета «ЯСНО».

  • Серденько, читай газету «ЯСНО»!

Варто згадати про ще один випадок, нещодавно оприлюднений у Інтернеті. Жінка пішла наростити нігті. При цьому вона показала фото. Манікюр зроблено акуратно, гарно, цікаво, але один ніготь трохи довший за інші. І це для неї стало великою особистою трагедією! У своєму дописі  вона розкритикувала і салон, і майстра і всіх на світі через «неприпустиму помилку» манікюрниці. Господи, які ж у людей бувають проблеми? Аж смішно таке читати! Утім у дівчини, що займається наданням послуг у цій сфері після такої реклами клієнтів, скоріш за все, поменшає. І збитки їй при цьому ніхто точно не компенсує! І подібних публікацій у соцмережах дуже багато. Їх з’являється по кілька десятків щодня!

Цікаво, що багато хто в Інтернеті виставляє на показ навіть скріни (знімки екрану) приватного листування. Хіба так етично робити, якщо мова йде не про національну безпеку? Навіть у такому разі їх варто показати хіба що працівникам служби безпеки, а не всім підряд користувачам соцмережі.

Однак, на жаль, таке ніхто не банить, не контролює, не перевіряє достовірність інформації. Хоча у самій соцмережі такі правила, що будь-яку публікацію можуть видалити без попередження, якщо на неї поскаржились. Тож у чому тоді виявляються ті захмарні блага і нечувана свобода, які пропагуються засновниками соцмереж? Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net