Чи справді на Закарпатті вдома зовсім немає роботи

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

Вдома зовсім немає роботи

Це не так. Часто роботодавці не можуть знайти працівників. Як розповіли у газеті «РоботаГроші», найбільш затребуваними у нашій області є швачки, офіціанти, бармени, кухарі, різноробочі, пекарі, охоронці, касири.

Якщо у вас уже є професійні навики, але в іншій сфері, вас готові перевчити. Отже,  найбільш популярними для навчання є професії: косметолог, візажист, манікюрник, педикюрник,  перукар, кухар, бармен, водій, адміністратор, електрогазозварник, коваль, кравець, оператор верстатів з програмним керуванням, робітник фермерського господарства (включає в себе уміння працювати на тракторі, водити авто, ремонтувати с/г машини та устаткування, доглядати за тваринами). Для тих, хто бажає відкрити власну справу навіть організовуються курси «Підприємець-початківець».

Загалом для чоловіків, які люблять автомобілі, є багато цікавих вакансій. Це – і водії на різні транспортні засоби, і торгові представники, і автослюсарі, і механіки.

Також є робота для будівельників та тих, хто займається внутрішнім облаштуванням житла, офісних приміщень, газозварників, плиточників, робітників із гіпсокартоном.

Шукають на Закарпатті і столярів, і комплектувальників меблів, і працівників на деревообробні підприємства.

Хто має диплом медичного факультету, може знайти роботу лікаря у приватному кабінеті, є також вакансії медсестер, стоматологів, масажистів, реабілітологів.

Чимало пропозицій для підробітку мають і студенти. Їм пропонують віддалену зайнятість за комп’ютером або позмінну роботу.

Шукають на Закарпатті і сироварів, і бухгалтерів, і офіс-менеджерів, і касирів.

Також для господинь є робота прибиральниць, доглядальниць за старенькими або за дітьми. Навіть любителі тварин можуть знайти роботу для душі. Наприклад, в Ужгороді пропонують за ними доглядати і вигулювати… звісно, за гроші.

Є на Закарпатті і вакансії працівників банків, і дизайнерів, і фармацевтів, і програмістів, і юристів, і менеджерів із туризму, навіть моделей… і багато іншої цікавої роботи!

Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net