За яку роботу на Закарпатті треба дати хабар

Знайти роботу на Закарпатті можна. Вдома є вакансії для багатьох спеціалістів різного профілю.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

Часто роботодавці готові платити персоналу хороші гроші, головне – аби працювали наші земляки відповідально та були готовими до вдосконалення. Однак чомусь у нас популярною є думка, що шукати роботу краще за кордоном. Та це не зовсім так, сьогодні газета «РоботаГроші» розвіє найпоширеніші міфи про роботу.

Щоб влаштуватись на роботу, потрібно заплатити

На жаль, таке трапляється, чого правду приховувати. Але в цьому випадку мова йде, як правило, про державні вакансії. І таке має місце переважно у невеликих закарпатських містах або в селах.

Також людині з вищою освітою знайти роботу важче, адже вона, як правило, має бажання працювати за спеціальністю.

Проте далеко не за кожну роботу треба давати хабарі. Більше того, хорошого спеціаліста роботодавці часто шукають самі і працевлаштовують без жодних матеріальних винагород. Крім того, фахівцям, що виконують поставлені перед ними завдання швидко і якісно, завжди готові платити більше. Найчастіше мова йде про приватні установи, оскільки у державних зарплата є сталою, незалежно від талантів.

Чимала частина роботодавців проводить для персоналу також корпоративне навчання, організовують різні тренінги, курси, обіцяють кар’єрний ріст та підтримують реалізацію творчого потенціалу. І такі оголошення завжди можна знайти в газеті «РоботаГроші». Повний текст читай у газеті «Закарпатські оголошення» згодом. Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net