Хочете стати психічно неврівноваженими, роздратованими, злими? Тоді вам сюди!

Як українці стають жертвами жорстокого виливу негативу, вбивчої критики та недостовірної інформації, пише газета «ЯСНО»

Зараз велика частина українців настільки міцно підсіла на Інтернет та соцмережі, що там проводить і весь робочий день, і вечір, який би можна присвятити родині. «Тебе там досі немає?» – якось днями запитала одна знайома в іншої і додала: «Та ти ж півжиття пропустила!» Чи справді це так? Адже саме соцмережі нерідко стають причиною нервових розладів, а не хорошого настрою, саме там поширюється найбільше неперевіреної  і відверто неправдивої інформації, саме там гають свій час ті, хто б міг зробити дуже багато корисного як для себе, так і для інших.

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Тож чи дійсно життя в Інтернеті – це благо для людини, чи все ж більше втрачені можливості і згаяний час? Відповідь на це питання і шукала газета «ЯСНО».

Згідно з останніми дослідженнями кожна п’ята людина занепокоєна, що багато користується Інтернетом. Що дають нам соцмережі? Багатогодинне просиджування з телефоном у руках або за комп’ютером підриває психічне і фізичне здоров’я. Чому? Передусім, коментарі змушують нервувати, адже часто вони зовсім не такі, які хотілося б отримати. У багатьох чимало негативу і особистих образ, причому… навіть від людей, знайомих в реалі. Це ж і булінг (цькування), і розбещування неповнолітніх, і різного роду компромат через те, що люди часто не думають, що пишуть чи виставляють на своїх сторінках… а ще – це залежність від лайків. Особливо під власними фотографіями і найбільше серед жінок та дівчат. Це – потопання у негативі, озлобленості! Адже соцмережі накручують людей ще більше, ніж телеканали. Це – тонка психологічна зброя, особливо перед виборами. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net