Пробачте мені. Собаку кинули прив’язаною біля вівтаря із запискою

Біля вівтаря церкви в англійському місті Блекпул знайшли прив’язаного собаку з запискою, де було написано: «Я люблю тебе, мені дуже, дуже, дуже шкода».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

У написаній від руки записці зазначалося: «У мене зараз дуже важкий період в житті, і я просто не можу уявити, щоб він жив зі мною на вулиці, змерзлий та голодний».

Як повідомляє ВВС. Україна, залишений собака – породи стаффордширський бультер’єр. Оскільки записка не містила імені тварини, собаку назвали Крекер.

Королівське товариство по боротьбі з жорстоким поводженням з тваринами (RSPCA) повідомило, що Крекер почуває себе добре і про нього чудово піклуються. Тварину виявили служителі церкви, які прийшли туди вранці 18 грудня.  У записці йшлося про те, що рішення залишити собаку було дуже важким. «Цей собака – дуже важлива частина мого життя, я просто не розумію, як мені ще вчинити», – говорилося в посланні. В записці повідомлялося, що 22 березня 2020 року собаці виповниться сім років, а також що він дуже спокійний, доброзичливий і ласкавий. Інспектор Вілл Лемпінг, який забрав Крекера з церкви, сказав, що з тексту записки зрозуміло, наскільки сильно любили цього пса. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net