Читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення» №10

Чому закарпатці політиків і депутатів люблять лише перед виборами

Обкладинка свіжого номера газети «Закарпатські оголошення»

Сьогоднішньому президенту України допомогло виграти вибори те, що він ніколи раніше не був у політиці. «Слуг народу» пройшло найбільше у парламент завдяки тому, що ці люди переважно були новими, їхні імена не світилися поміж чиновниками різних рангів. Звісно, що не всіх, але…

Закарпатець зарізав монгольця, тіло 4 дні тримав у себе в ванній, а його речі викинув на смітник

Провину не визнав. Казав, що нічого не може пригадати

Днями Мукачівський суд виніс вирок чоловікові, що торік у травні під час бійки зарізав 65-річного знайомого. Намагаючись приховати злочин, закарпатець виніс із квартири усі особисті речі загиблого на смітник, а ніж викинув у річку. Тіло ж близько 4 днів пролежало у ванній кімнаті, доки він сам не повідомив про злочин правоохоронцям.

Збуджений закарпатець побіг за дружиною у спальню, але не щоб піддатися любощам, а щоб встромити в неї ножа

Подія трапилась на Іршавщині наприкінці минулого року.

Під час сімейного конфлікту чоловік погрожував дружині, що заріже її. При цьому тримав у руці ніж. Нещасна перелякалася не на жарт. Тим більше, що благовірний з біг за нею з кухні аж у спальню.

Закарпатці сприймають себе як народ обраний і найкращий у світі

Або роздуми про різні рівні самоусвідомлення мешканців Срібної Землі

За східною філософією, людина має сім чакр. Сім тіл відповідно. Кожне з цих тіл має своє призначення, а разом вони творять людину такою, якою ми її бачимо, людиною інтегральною – розумною, чуттєвою, інтуїтивною, духовною, творчою. Кожна чакра фізичного тіла людини є проєкцією у певну точку відповідної енергетично-інформаційної оболонки, тобто – проєкцією конкретного тонкого тіла.

Де на Закарпатті Володимир Великий переміг печенігів

Закарпаття хоч і має давню історію, але ми майже нічого про неї не знаємо. Історики сперечаються з археологами про історичну правду, а дізнатися її насправді хочеться далеко не всім нашим землякам. Адже вона не така гарна, як ми собі гадаємо, як нам її підносили раніше. А яка ж тоді вона? Як жили наші далекі предки? З ким товаришували, з ким воювали? Хто топтав наші гори і грабував наш народ? Про це газеті «Закарпатські оголошення» розповів ужгородський археолог Ігор Прохненко.

У якому закарпатському селі все росте, все приймається

Навіть чехи його називали золотим

Лісовими серпантинами в’їжджаємо в Карпатські праліси. Дорога тут нерівна, але навколо дуже гарно. Краєвиди мальовничі, а повітря чисте і свіже. Аж ось і вказівник: «Гута».

Чорний охоронець зустрічає туристів в одному із замків Закарпаття

Кожен замок Закарпаття має своїх привидів і своїх охоронців. Цього разу мова піде не про якісь міфи чи домисли.

Чи знаєте ви, де в Ужгороді можна побачити двометрову акулу

Вона «живе» на вулиці Собранецькій, у одному із рибних магазинів.

На Закарпатті люблять зустрічати гостей ямами

В Ужгороді протягом минулого року відремонтували чимало доріг, у тому числі площу Кірпи, що біля залізничного вокзалу. Там зараз дійсно гарно, ужгородці та гості бачать приведену до ладу ділянку дороги.

Під Ужгородом виявлено дивну знахідку

Неподалік від села Гута інформатор газети «Закарпатські оголошення» знайшов прямо посеред дороги, якою їздять автомобілі, чотири мішки… риб’ячих голів, які розсипалися  посеред асфальту.

Закарпатські дерева мають свій Інтернет

Як цілуються і як розмовляють наші дерева

Дорогою із Дубків, що під Ужгородом, у Гуту можна побачити два унікальні дерева. Ростуть вони у лісі, але при дорозі. Їхні стовбури переплелися між собою так, ніби вони стали єдиним цілим і тихенько цілуються.

Смартфон – наш тихий  5 місць, де найнебезпечніше його тримати

Не пхайте телефон у труси!

Смартфони останні роки стали природним продовженням наших рук. З ними ми прокидаємося і засинаємо, ходимо в туалет і приймаємо ванну, гуляємо і тренуємося, працюємо і готуємо їжу. Але ізраїльські та світові вчені поспішають нагадати про те, що місце зберігання цього корисного в усіх відношеннях гаджета може впливати на здоров’я його власника, при чому далеко не на краще. «Укрінформ» розповідає про п’ять місць, де ніколи не варто тримати свій телефон.

Про це і більше читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net